Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Mircea Dușa: „Nu cred că este normal ca la nivelul administrațiilor județene să se formeze alte alianțe decât cele ale USL”

Publicat

YouTube video

În cadrul vizitei sale la Alba Iulia, ministrul Apărării, Mircea Duşa a fost pus la curent și în legătură cu tăcuta alianță dintre PDL și PNL de la Consiliul Județean Alba, dar și cu neînțelegerile care trenează de ceva timp între partidele din USL. Acesta cere actorilor politici să respecte protocolul, deoarece în caz contrar vor fi luate „măsuri drastice”.

Mircea Dușa nu vede cu ochi buni orice altă coaliție la nivelul administrațiilor județene și locale în afara celor USL, astfel că recunoaște că în Alba ar trebui luate măsuri. Acesta cere și membrilor acelor două partide din alianță să respecte protocolul și să evite atacurile la persoană:

„Toate partidele politice care formează această coaliție să respecte protocolul, iar în protocol există o prevedere care face trimitere la acest aspect și anume că membrii USL nu au voie să se atace reciproc… în Alba situația e cum e. Cei de la PNL au format și ale majorități, mai ales în Consiliul Județean și chiar primarii PSD se plâng că din cauza acestei majorități din CJ ei sunt defavorizați în ceea ce privește repartizarea fondurilor pentru echilibrarea bugetelor locale și rezolvarea altor probleme. Nu cred că este normal ca la nivelul organizațiilor județene și mai ales în Alba, unde președintele CJ este al PDL, să existe alte majorități decât cele ale USL. Aceste probleme ale colaborării vor fi tranșate și nivel județean. Nu cred că ați văzut vreun parlamentar de la PSD atacând colegii din PNL”.

Acesta fiind spuse, Ministrul Apărării pare să nu fi fost totuși pus la curent cu acidele schimburi de replici purtate în ultima perioadă între deputatul PSD, Ioan Dîrzu și vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. coleg

    vineri, 17.05.2013 at 15:15

    Darzu paraciosul!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax