Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mircea Hava, al doilea om în PNL, după Ludovic Orban. Va candida pentru funcția prim-vicepreședinte al partidului

Publicat

hava

hava „Lucrurile sunt aproape tranșate că voi candida, cred că pentru prim-vicepreședinte al PNL”, a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, miercuri, după o conferință susținută la instituția pe care o reprezintă. Hava și-a manifestat susținerea pentru Ludovic Orban, spunând că așteaptă de la noua conducere să se apropie de electorat.

Ludovic Orban şi-a depus, săptămâna trecută, candidatura pentru preşedinţia partidului, iar alături de el au fost  aproximativ o sută de susţinători, liderii celor mai puternice organizaţii judeţene ale formaţiunii, printre care și Mircea Hava. Acesta și-a manifestat public susținerea pentru Ludovic Orban și spune că este omul care poate să unească partidul.

„Nu aștept nimic de la următoarea conducere, pentru că asta a fost marea problemă a foarte multor partide care au așteptat totul de la conducere. Eu aștept de la PNL-ul care se reformează să termine cu aceste falii care ne-au îndepărtat. O falie ne-a îndepărtat de electoratul de dreapta, alta de primari, de ceea ce spunem și ceea ce facem. De ce Ludovic Orban? Pentru că este omul care își dorește lucrurile astea și nu este împins de nimeni acolo, își dorește să termine cu aceste falii, să ne apropiem de electorat, să nu putem spune că este partidul primarilor și să discutăm despre partid între noi așa cum trebuie să facem și să luăm soluțiile împreună, să nu fie ca în alte partide, în care câțiva hotărăsc soarta și împart ceea ce este de împărțit”, spune primarul Mircea Hava.

Primarul din Alba Iulia va candida la alegerile generale din PNL pentru funcția de prim-vicepreședinte.

„În momentul în care am intrat în această echipă, vă dați seama că astea sunt lucruri de colegi. Eu am spus că, uite, noi te susținem, Ludovic a spus că, bine atunci trebuie să veniți câțiva, lângă mine, în biroul național. Lucrurile sunt aproape tranșate că voi candida, cred că pentru prim-vicepreședinte, dar și Bolojan (Ilie Bolojan, primarul de la Oradea – n.r.) și mulți alții din partid. Vrem să-i aducem pe oameni care mișcă, oamenii care produc voturi și bunăstarea partidului”, a mai spus Hava.

În cazul în care echipa pe care o susține va pierde alegerile, primarul spune că pe el nu l-au clădit partidele și va merge înainte, iar dacă partidul va avea în continuare nevoie de el atunci vor vedea.

VEZI:  Liderii liberalilor din Alba se împart între Orban și Bușoi. Florin Roman și Mircea Hava contra Teodor Atanasiu și Dan Motreanu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rika Fara Frika de Lege si Politica

    joi, 25.05.2017 at 08:18

    al doilea hot din partid ? am inteles bine nu ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax