|

O nouă rotire de cadre la conducerea IPJ Alba. Comisarul Laurențiu Crișan, desemnat șef al inspectoratului. Mihai Rus trece adjunct

Laurentiu Crisan_comisar politie ABO nouă rotire de cadre la conducerea IPJ Alba a avut loc vineri, 21 aprilie.  Comisarul şef Laurențiu Crișan a fost desemnat să ocupe atribuțiile șefului de Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Acesta va ocupa locul comisarului şef de poliţie Mihai Rus care a trecut pe postul de adjunct al şefului inspectoratului, deținut de Crișan.

Comisarul şef Laurenţiu Crişan a mai fost desemnat  în 15 martie 2016 să asigure interimatul la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, după ce chestorul principal Ioan Nicolae Căbulea și-a înaintat raportul în vederea pensionării.

Din luna mai 2012, comisarul şef Laurenţiu Crişan deține funcția de adjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba. Acesta a promovat examenul organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române organizat în luna aprilie. Anterior, acesta a ocupat funcţia de şef al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar, în perioada februarie 2010 – decembrie 2011, a fost împuternicit adjunct al şefului inspectoratului, cu atribuţii pe linie de ordine publică.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=561439avatar Publicat de pe 21 aprilie 2017 şi actualizat pe 21 aprilie 2017.
Publicat în BREAKING NEWS, EVENIMENT.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Zgovu: Toata tarasenia asta cu locurile de parcare ii prost aplicata si inteleasa. Ii absurd ca un chirias din zona...
  • ...!..: Romanul ar fii mulțumit sa fi totul gratis..sa facă ce vrea…nu ii cam place civilizația..putina...
  • Nelu: Domnilor jurnalisti, va propun un sondaj. Cati dintre locuitori ar fi de acord ca locurile de parcare sa fie...
  • Nelu: Da, faci un bine sa ridici masinile. Poate asa o sa reusim sa ne educam si noi si sa nu mai parcam masinile...
  • Nelu: Mare dreptate aveti, in nici un oras nu este parcarea gratuita!

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI