|

PAMFLET: MIRACOL la un restaurant din Alba Iulia! Pe o felie de pâine prăjită a apărut chipul patronului spiritual și al unui prieten de-al acestuia!

paine prajita si miracole

Miracol sau simplă coincidență? La un restaurant din Alba Iulia, realizat pe fonduri europene și închiriat pe fonduri românești unei firme de famiglie, au apărut două chipuri maronii pe o felie de pâine prăjită. Descoperirea a fost făcută de o chelneriță, în timp ce ducea pâinea unui client.

”Era să cad jos. Mă uitam așa dintr-o parte și puteam să jur că una dintre fețe era a lu șefu”, a spus chelnerița emoționată. ”Era o pâine normală la prima vedere. Întâi am vrut să o ung cu unt, dar parcă mă striga cu prăjește-mă, prăjește-mă, doamnă! Și am pus-o la toaster. Poate e de la toaster, poate are capacități paranormale. Vedeți? E capabil să vadă cine cu cine e pe felie la noi în județ. Sincer vă spun, lucrez în domeniu de aproape 40 de ani, am prăjit și cu toasterul, și pe plită, cum era mai demult, dar așa ceva n-am mai pățit. Aș fi înțeles dacă apărea în trunchiul unui copac, hai, treacă-meargă, într-un cartof… Dar așa, pe pâine?” a completat bucătăreasa care a prăjit felia minune.

Aceasta poate să jure că unul dintre chipurile imprimate pe felia de pâine este al șefului ei spiritual, iar cel de-al doilea ar fi al unui prieten apropiat de-al acestuia. Deși, la prima vedere, felia pare absolut normală, în realitate este foarte greu de înghițit pentru niște oameni normali.

CITEȘTE și FOTO: Pompierii de la Sebeș fac naveta cu apă la restaurantul din Alba Iulia deținut de fosta firmă a familiei Nistor. Afaceri fluide la Pavilionul de la Mamut

URL scurt: http://alba24.ro/?p=578074avatar Publicat de pe 21 iunie 2017 şi actualizat pe 21 iunie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, Satira Politica.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “PAMFLET: MIRACOL la un restaurant din Alba Iulia! Pe o felie de pâine prăjită a apărut chipul patronului spiritual și al unui prieten de-al acestuia!”

  1. arsenie 2 și 3

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
  • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI