Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Persoanele cu depozite la CEC pentru cumpărare de autoturisme primesc despăgubiri. De JOI, își pot ridica banii de la ghișeele BRD sau CEC

Publicat

brd

Începând cu data de 4 septembrie, persoanele care au constituit depozite la CEC pentru achiziționarea de autoturisme, după care din același motiv le-au transferat la BRD își pot încasa despăgubirile. Asta arată un comunicat al ministrului delegat pentru Buget, Bogdan Darius Vâlcov.

”În prima zi bancară imediat următoare datei scadenței emisiunii de titluri de stat, respectiv 4 septembrie, persoanele fizice care au dreptul la despăgubire se pot prezenta la ghișeele B.R.D. – Groupe Societe Generale – S.A. Sau C.E.C Bank S.A., după caz, în vederea punerii la dispoziție acestora a sumelor cuvenite”, precizează comunicatul menționat, publicat miercuri.

Valoarea despăgubirilor acordate este de 45.682, 79 lei din plafonul de 100.000.000 lei, aprobat inițial.

Pentru plata despăgubirilor, MFP a emis titluri de stat la data de 4 august 2014 cu scadența în data de 4 septembrie 2014.

sursa: Agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax