Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Cinci locuinţe pentru tineri, disponibile într-un imobil de pe strada Ecaterina Varga. Cererile pentru închiriere se depun până în 14 aprilie

Publicat

primaria aiud

primaria aiud Primăria Aiud transmite că, pentru repartizarea a cinci locuințe pentru tineri, destinate închirierii, într-un bloc ANL din municipiu, se pot depune cereri la sediul administraţiei locale, până în 14 aprilie.

În scopul repartizării unui număr de cinci locuinţe pentru tineri în blocul ANL P2F, situat în municipiul Aiud, str. Ecaterina Varga, nr. 61 A, se pot depune cereri de către familiile sau persoanele interesate la sediul Primăriei municipiului Aiud, Cuza Vodă, nr.1.

Titularul cererii de repartizare a unei locuințe pentru tineri, destinată închirierii, trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii.

Persoana care a depus cerere poate primi repartiție pentru locuință în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vârste.

Stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor și repartizarea locuințelor pentru tineri destinate închirierii se va face potrivit criteriilor stabilite în conformitate cu prevederile Legii nr. 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe și aprobate conform prevederilor HCL nr. 315/20.12.2016.

Persoanele interesate, precum și solicitanții care au cereri depuse pot obține informații privind documentele necesare întocmirii/actualizării dosarelor de la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Aiud.

Termenul limită de depunere a cererilor însoțite de documentele actualizate este 14 aprilie 2017.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax