Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Probleme în alimentarea cu apă la Ocna Mureş. Vezi explicaţiile reprezentanţilor Apa CTTA

Publicat

Locuitorii din Ocna Mureş se confruntă în această perioadă cu lipsa apei la robinet. Mai mult decât atât, în momentele în care totuşi se bucură de furnizarea acesteia, culoarea apei variază de la maroniu la roşu şi gospodinele nu o pot folosi pentru a prepara mâncarea pentru sărbătorile de Paşti. Reprezentanţii Apa CTTA Sucursala Ocna Mureş precizează că a fost nevoie de sistarea temporară a alimentării cu apă pentru stocarea acesteia în bazine.

Cititorii Alba24 din zona Ocna Mureş ne-au sesizat că au rămas fără apă la robinete, joi după-masa şi vineri. În perioada în care totuşi aceasta a fost furnizată, nu a putut fi folosită, pentru că avea o culoare pronunţată de apă murdară şi nu au putut risca să o utilizeze pentru prepararea mâncărurilor de Paşti. Aceştia reclamă că nu este pentru prima dată când se confruntă cu probleme privind furnizarea apei pentru care primesc lunar facturi fără a fi aplicată vreo reducere, având în vedere serviciile care lasă de dorit.

De la biroul Relaţii cu clienţii al Sucursalei Ocna Mureş Apa CTTA am aflat că măsura de sistare temporară a furnizării apei potabile la Ocna Mureş a fost necesară pentru acumularea apei în bazine şi purificarea acesteia, din cauza turbidităţii pronunţate, la intrarea în reţeaua din oraş. În cartierul Uioara de Sus, alimentarea cu apă va fi reluată în jurul orei 15.00.

Locuitorii din Ocna Mureş s-au confruntat cu lipsa apei potabile joi după-masa şi vineri dimineaţa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax