Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sărbătoare la centrul pilot pentru persoane cu dizabilităţi „Sfântul Meletie” din Alba Iulia

Publicat

Centrul Pilot pentru persoane cu dizabilităţi „Sfântul Meletie” și comunitatea surzilor din Alba Iulia au organizat, duminică, un eveniment prilejuit de sărbătorirea Sfântului Meletie, ocrotitorul spiritual al Centrului.

Sfânta Liturghie a fost oficiată la Paraclisul Centrului, situat pe Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu, nr. 15A din Alba Iulia, de către Pr. Petru Hașegan împreună cu Pr. Popescu Nicolae, de la Biserica „Sfânta Ecaterina” din Alba Iulia, care au slujit atât vocal, cât şi în limbaj mimico-gestual. A urmat apoi un scurt concert de pricesne susţinut de Corul Sfântul Meletie”, de asemenea cu voce şi în limbaj mimico-gestual. La sărbătoare, au participat beneficiari ai centrului şi comunitatea persoanelor cu deficienţe de auz şi vorbire din judeţul Alba. Ulterior, participanţii au luat parte la o agapă frăţească în cadrul Centrului.

Parteneri evenimentului sunt Primăria Alba Iulia, Serviciul Public de Asistenţă Socială, Consiliul Judeţean Alba şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

Centrul pentru persoane cu dizabilități „Sfântul Meletie” este administrat de Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia și funcționează din anul 2009 în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba și cu Primăria Alba Iulia – Serviciul Public de Asistenţă Socială.

În cadrul Centrului „Sfântul Meletie” se oferă gratuit pentru persoane cu dizabilități fizice, locomotorii, somatice și auditive servicii de asistență socială, kinetoterapie, consiliere psihologică, informare și orientare  profesională, într-un spațiu modern, corespunzător amenajat și cu un personal specializat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax