Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL între vecini, la Blaj. Trei bărbaţi, cu dosar penal, după ce l-au agresat pe un localnic şi pe fiul acestuia

Publicat

tineri

BataieTrei bărbaţi din Blaj sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. L-au agresat pe un vecin şi pe fiul acestuia.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 19.20, poliţiştii din Blaj au intervenit pentru aplanarea unui conflict ce s-a produs între două familii ce locuiesc pe strada Barbu Lăutaru din municipiu.

Pe fondul unui conflict spontan, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 50 de ani, l-au agresat pe un bărbat de 39 de ani şi pe fiul acestuia, în vârstă de 18 ani, provocându-le leziuni şi tulburând liniştea publică din zonă.

În urma intervenţiei poliţiştilor şi jandarmilor, liniştea publică, în zonă, a fost restabilită.

Victimele au fost transportate la spitalul din Blaj unde au primit îngrijiri medicale, iar faţă de agresori a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,lovirea sau alte violențe” și ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”, urmând ca faţă de aceştia să fie luate măsuri legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax