Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal violent la barul „Rodax” din Alba Iulia. Un bărbat arestat preventiv pentru tentativă de omor

Publicat

Un scandal între patru bărbaţi din Alba Iulia a izbucnit, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, în barul „Rodax” de pe Bd. Republicii. Bătaia, cu pumnii şi picioarele s-a soldat cu arestarea preventivă a unuia dintre bărbaţi, pentru tentativă de omor.

Pentru aplanarea scandalului din bar, s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că scandalul s-a produs din cauza unor discuţii contradictorii, între patru bărbaţi, toţi din Alba Iulia, respectiv S.S. (30 de ani), B.I.R. (24 de ani), A.R.  (28 de ani) şi D.N. (36 de ani). În timpul conflictului, cei patru şi-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele, iar A.R. l-a lovit pe S.S. cu un ciob de sticlă în zona feţei. S.S. a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Faţă de cei 4 bărbaţi implicaţi în scandal s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infractiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi lovire sau alte violenţe.

În urma examinării medico-legale a lui S.S., s-a stabilit faptul că viaţa i-a fost pusă în pericol, motiv pentru care a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor, dosarul fiind preluat de procurori din cadrul Tribunalului Alba.

Faţă de A.R., s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, iar duminică acesta a fost instanţei, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 29 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax