Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Secretarul de stat Oana Badea este candidatul PDL la Primăria Aiud, pentru alegerile din acest an

Publicat

Oana Badea, secretar de stat în Ministerul Educaţiei, este oficial candidatul PDL la Primăria Aiud pentru următoarele alegeri. Anunţul a fost făcut vineri, de prim-vicepreşedintele PDL Alba, Ion Dumitrel, care este convins că Oana Badea va administra Aiudul după alegerile din vară.

Oana Badea îl va avea drept contracandidat pe actualul primar, Mihai Horaţiu Josan (PNL), despre care Ion Dumirel nu a avut cuvinte de laudă. „Întotdeauna, când nu faci nimic, dai explicaţii. În această etapă este şi Josan. Pentru a mă putea revanşa faţă de locuitorii municipiului Aiud, noi o propunem pe Oana Badea să fie viitorul primar al Aiudului, cu care împreună să facem echipă, iar peste 4 ani să vină şi să dea seama locuitorilor pentru realizări şi nu pentru nerealizări şi găsind vinovaţi în altă parte. De aceea, Oana Badea va fi colega noastră care va administra viitorul Aiudului, după vara aceasta”, a declarat Ion Dumitrel.

Referitor la anunţarea candidaturii sale pentru Primăria Aiud, Oana Badea a declarat:

„Am un proiect pentru municipiul Aiud. Aiudul şi aiudenii merită o altfel de administraţie, o administraţie eficientă, care să le răspundă cu adevărat nevoilor. Cred că experienţa dovedită în administraţia centrală poate fi folosită, transferată către Primăria Aiudului, într-un mod benefic şi, mai mult decât atât, proiectul meu este viabil pentru că mă bucur de sprijinul unei echipe întregi, care dovedeşte prin fapte că ştie ce este de făcut. Nu voi face niciodată abuz în ceea ce priveşte utilizarea banilor publici.”

Oana Badea va fi prezentă în Aiud, sâmbătă, când va lansa împreună cu fosta consilieră a lui Emil Boc, Andreea Paul Vass, volumul „Forţa politică a femeilor“.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. mia

    miercuri, 07.03.2012 at 19:39

    Poate in campania electorala primim si noi cartea ,AVENTURA PORTOCALIE

  2. DAN

    miercuri, 07.03.2012 at 19:43

    DOAMNE -FERESTE-NE vine ,**** PORTOCALIE, la AIUD ,paziti-va bine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax