Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Şedinţa Colegiului Director PDL: Mircea Hava, susţinător al lui Vasile Blaga. Nu vrea să candideze pentru o funcție la nivel național

Publicat

Prezent, vineri, la şedinţa Colegiului Director al PDL de la Bucureşti, Mircea Hava nu şi-a exprimat intenţia de a candida pentru vreo funcţie la Congres. Mai mult, s-a fi exprimat împotriva lui Traian Băsescu, pentru că a comparat PDL cu FSN, potrivit evz.ro.

Reprezentanţii PDL participă vineri la Parlament, într-o ședință tensionată a Colegiului Director. Potrivit unor surse citate de evz.ro, liderul PDL Alba, alături de alţi democrat-liberali l-au atacat pe șeful statului (în lipsă), Traian Băsescu.

La fel, şi prim-vicepreședintele Cezar Preda l-a atacat pe Traian Băsescu, motivând că din cauza acestuia PDL a pierdut alegerile.

Precizăm că preşedintele Traian Băsescu a spus că Elena Udrea că poate avea profil de lider al PDL şi că partidul seamănă acum în interior cu FSN. L-a criticat pe actualul lider PDL, Vasile Blaga pentru îndepărtarea echipei lui Emil Boc de la conducerea partidului.

Discuţii tensionate au avut loc şi între Vasile Blaga și Elena Udrea, ambii candidați la șefia PDL, privind numărul participanților la Convenția Națională a PDL. Udrea susţine numărul de 10.000 de delegaţi la Congres, iar cel care a rămas a fost 5.000. „Voi insista să participe toţi primarii, foştii preşedinţi de consilii judeţene”, a precizat Blaga.

Data Convenţiei a fost stabilită pentru 23 martie.

Reamintim că, invitat la „Testul de sinceritate” pe Alba24, liderul PDL Mircea Hava a declarat că s-ar putea să candideze pentru o funcţie în Biroul Permanent Naţional, posibil de vicepreşedinte, motivând că „de mai mult, nu am timp. Nu poţi să faci politică în trenuri şi pe avioane. Trebuie să fii acolo (n.r. – Bucureşti). Anumite decizii trebuie luate rapid. Biroul permanent se întâlneşte o dată pe săptămână. În locul în care sunt, eu cred mi-am făcut treaba bine. Merg pe echipă”. De asemenea, şi-a exprimat susţinerea lui Vasile Blaga pentru conducerea partidului: „Eu, de la început, am fost într-o echipă cu Vasile Blaga. Sperăm ca el să fie preşedinte (al PDL – n.r)”. Vedeţi aici declaraţiile lui Hava (minutul 37).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax