Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sorin Corpodean şi-a anunţat oficial demisia: „Fotbalul din Alba nu va mai auzi de Corpodean”. Ce spune preşedintele AJF despre plecarea lui

Publicat

sorin corpodean1 Miercuri, 5 februarie, la ședința Biroului Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba, preşedintele Sorin Corpodean, şi-a depus oficial demisia.

Contactat telefonic de Alba24, Sorin Corpodean a spus că la şedinţa de miercuri s-a decis ca acesta să îşi dea demisia cu preaviz de 45 de zile, tocmai „pentru că voiau să plece şi alţii odată cu mine”.

Preşedintele AJF Alba a precizat că se va muta la Cluj, unde locuieşte familia sa de mai bine de 10 ani. Întrebat dacă, odată cu plecarea lui de la AJF Alba, va părăsi şi lumea fotbalului judeţean, acesta a spus că „fotbalul judeţean nu va mai auzi de Corpodean”.

Miercuri, Curtea de Apel Ploieşti a dat decizia finală în dosarul „Mită pentru arbitri”, iar Sorin Corpodeana a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare.

Citeşte şi Decizie finală în dosarul „MITĂ pentru ARBITRI”: Președintele AJF Alba, Sorin Corpodean CONDAMNAT la 4 ani de închisoare. ”Îmi dau demisia”

La şedința Adunării Generale Ordinare, convocată pentru data de 22 februarie, se va decide ziua în care se va organiza Adunarea Generală de Alegeri pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Alba.

Sorin Corpodean a spus că înainte de şedinţa Biroului Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba „m-am gândit să mă autosuspend. Fotbalul trebuie să continue indiferent de plecarea mea”.

„Mi-a fost acceptată demisia numai cu preaviz de 45 de zile, tocmai pentru că odată cu mine vroiau să plece şi alţii. Să evităm o criză la AJF Alba. M-am întors la Cluj unde familia mea s-a mutat din 2004. Fotbalul din Alba nu va mai auzi de Corpodean”, a spus preşedintele AJF Alba.

Sorin Corpodean a aflat de condamnare de la un reporter de sport al ziarului Alba24, la meciul de baschet dintre CSU Alba Iulia și Sepsi Sf.Gheorghe. După ce a verificat informația pe telefon președintele AJF Alba a declarat: “Este decizia lor, iar mâine (joi – n.r) îmi voi prezenta demisia din funcţia de preşedinte al AJF Alba. În aceste condiţii nu am ce să mai caut în fotbal iar celor care-mi vor lua locul la AJF Alba le doresc mult succes. De acum, fiecare merge pe drumul lui, eu de altfel am fost toată viaţa pe drum. Și cred că a venit momentul să stau mai mult lângă cei care au fost mereu alături de mine şi aici mă refer la membrii familiei mele” .

Lucian Dan și președintele AJF Alba au fost acuzați de luare de mită, într-un dosar în care ”capul de afiș” este deținut de fostul patron al echipei FC Argeș, Cornel Penescu, fostul președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin și fostul portar Florian Prunea.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Zzz

    vineri, 06.02.2015 at 13:31

    De parca ar exista fotbal in Alba-Iulia, doar o amintire

  2. Claudiu

    sâmbătă, 07.02.2015 at 03:08

    pff, va fi muri fotbalul din judet fara tn, Corpodeane:) Profesional ii mort si ingropat de mult. bafta acasa, si sa nu te mai intorci.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax