|

Strategie la Ministerul Agriculturii pentru promovarea producţiei autohtone. “Colţ de produse româneşti proaspete”, la supermarket

legume toamnaSupermarketurile ar urma să amenajeze un “colț de produse românești proaspete”. Este o măsură avută în vedere de Ministerul Agriculturii, pentru promovarea produselor agroalimentare românești proaspete și prelucrate.

Ministerul pregăteşte “o strategie privind promovarea produselor agroalimentare românești proaspete și prelucrate”, potrivit profit.ro. Una dintre propunerile incluse în document se referă la organizarea “colțului de produse românești proaspete” în marile lanțuri comerciale. În acest fel s-ar realize şi o creștere a vânzărilor și satisfacerea cerințelor consumatorului.

Alte propuneri se referă la înființarea de piețe agroalimentare specializate doar pe vânzarea de produse românești proaspete, promovarea activităților de comercializare a alimentelor proaspete prin folosirea de ambalaje inteligente, dar și “organizarea de vânzări on-line, de pe internet sau direct din ferme agricole specializate și autorizate”.

surse: profit.ro, madr.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=561082avatar Publicat de pe 20 aprilie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Tara lui Papura Voda: Sa speram ca va lua multe ciocane in parnaie !
  • Tara lui Papura Voda: Electrica, Posta Romana, Apa Canal, RAR…pline de politruci! Cum naiba sa functioneze...
  • Oncologul de garda: Multumesc mult pentru comentariul negativ si va doresc sa nu aveti nevoie nici de oncolog si nici...
  • Oncologul de garda: Daca nu exista metastaze la distanta sau recidiva a bolii, imunoterapia nu este optiune la...
  • :): La gramatica expusă și modul în care legi cuvintele, nu ești mai presus cu absolut nimic :)

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI