Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Studenții s-au distrat pe cinste la „Boboc party”

Publicat

Distracție, acesta a este cuvântul care poate descrie pe scurt ceea ce s-a întâmplat aseară în Alba Mall. Studenții de la Universitatea ”1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia au demonstrat încă odată că nu pot fi întrecuți atunci când vine vorba de idei trăznite sau de petreceri.

„Boboc Party” a fost prezentat de Ovidiu Măcinic (UWE). Acesta avut grijă ca ”bobocii” să fie supuși la probe inedite. De la găsirea fructului din bolul cu făină, fără a se ajuta de brațe, până la probe de karaoke și streaptease, toate au făcut parte din arsenalul organizatorilor.  Astfel, nou-veniții în universitate au avut parte de zece probe, iar cei mai merituoși studenți de anul I au fost premiați, la finalul fiecărei probe.

Acest eveniment a fost primul găzduit de Alba Mall și dedicat în exclusivitate studenților. După încheierea „Boboc party”, a urmat after party-ul dedicat acestei manifestări. Petrecerea studenților a ținut până târziu, după miezul nopții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax