Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de amenzi în valoare de peste 100.000 de lei și 23 de permise reținute de poliţiştii din Alba, în doar trei zile

Publicat

politie

politie, ipj,rutieraPoliţiştii din Alba au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice care s-au soldat cu amenzi în valoare de peste 100.000 de lei și 23 de permise de conducere reținute.

În perioada 3 – 6 martie, 274 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au acționat, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

În urma acţiunilor, au fost constatate 30 de infracţiuni (judiciare, economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură), dintre care 15 în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 570 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 100.395 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 2.870 lei.

Dintre sancţiuni, 93 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 5 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite și 440 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 23 de permise de conducere, dintre care două pentru consum de alcool, 3 pentru viteză neregulamentară şi 18 pentru alte abateri și au retras 8 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax