Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tentativă de fraudare a rezultatelor sondajului Alba24 pentru alegerile parlamentare în favoarea a doi candidați PP-DD

Publicat

Tentativă de fraudare a sondajului Alba24 prin voturi repetate efectuate de pe câteva clase de IP-uri ce aparțin RDS-RCS, marți seara, începând de la ora 18.00 până la ora 20.30. Votul spam i-a favorizat pe doi candidați PP-DD, pe Dorin Pocol – candidat la Senat pe Colegiul Sebeș – Blaj – Aiud – Ocna Mureș și Radu Roncea – candidat la Camera Deputaților pe Colegiul Sebeș-Blaj.

Timp de oră și jumătate, s-a votat de pe mai multe IP-uri regenerate, cu o frecvență de aproximativ un minut. La rezultatele înregistrate până atunci, celor doi li s-au adăugat, într-o oră și jumătate, 4 respectiv 5 procente (aproximativ 130 voturi). Alba24 a sesizat operatorul de cablu și a transmis lista claselor de IP-uri de pe care s-a făcut spam-ul. Alba24 consideră că obținerea de voturi într-un sondaj electoral prin metode frauduloase constituie o abatere gravă, din punct de vedere moral, pentru un politician care vrea să reprezinte poporul în Parlament. Cum pot fi ei cinstiți cu noi atunci când împart banii României, dacă nu se pot abține să fure câteva procente într-un sondaj care nu este făcut pe criterii sociologice profesioniste, ci vizează strict opțiunile cititorilor ziarului?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Albaiulian-Contribuabil.

    miercuri, 28.11.2012 at 21:36

    Nici aici nu se abtin nesimtitii din pp-zero-tv , de pe acum fura dragi romani , asa ca pe 9 dec. va rugam insistent si cu simt de raspundere sa-i taiem jos de pe buletinele de vot .
    Mincinosii astia se si vad in parlamentul romaniei , mai ales roncea asta care sta prost chiar cu scrierea , suparindu-se daca l-am trimis la scoala , nu la cersit … voturi !!!
    JOS CU EI CA NU NE REPREZINTA !!!

  2. Albaiulian-Contribuabil.

    miercuri, 28.11.2012 at 21:39

    Iar maramureseanul de pocol se poate lua de mina cu plotonerul marincas si sa se ascunda , ca oricum in 9 decembrie vor fi RASI de pe lista .
    JOS CU EI CA NU NE REPREZINTA !!!

  3. Cipri

    joi, 29.11.2012 at 00:59

    Stimate albaiulian-contribuabil nu ma intereseaza catusi de putin partea politica insa la capitolul gramatica si scriere esti varza „sa-i taiem jos” de ce nu sa-i taiem sus sau Romania cu litera mica daca nu stii cumva e numele unei tarii si se scrie cu litera mare , e tara ta ! poate si tu ar trebuii sa te duci la scoala sa inveti ceva nu sa bei cerneala !

    • dex

      joi, 29.11.2012 at 12:49

      @cipri
      daca tot te dai mare lingvist – „ar trebui” se scrie cu un singur i! Treci si tu la scoala!

  4. Abrudean

    joi, 29.11.2012 at 08:48

    Cipri,nici tu nu esti mai prejos decat Albaiulian:1-Numele unei tarii[tuica]?
    2 -O propozitie se incepe cu litera mica?
    Asa ca citez pe cineva:”Ciocul mic”‘

  5. Raspuns ptr. "Cipri"!

    joi, 29.11.2012 at 12:11

    Cipriane draga , ma bucur ca esti activ pe forum dar permite-mi sa-ti raspund ca aici noi nu facem analiza literara , daca sti ce e aia , doar suntem pe net si continutul / esenta e important , nu ca am scris Romania cu „r” mic si uneori nici ortografia nu se respecta , asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu corect .
    Dar toata „explicatia” aceasta , numai ptr. tine , bine ???

  6. ha ha

    joi, 29.11.2012 at 22:59

    ha ha eu am fraudat in favoarea ARD dar vad ca nu a vazut nimeni nimic,ccleaner si ip/ul dinamic de la rds fac minuni
    alba24 simpatizeaza anumite partide politice
    sondajul alba24 e un fals,voi frauda in continuare in favoarea ard sa dovedesc asta
    am votat in favoarea lui Stefan Bardean de la 40% lam uracat la 41
    multumesc alba 24 ca ne sustinezti pe noi cei din ard
    dar nu e corect,cum noi fraudadam trebuia sa lasati si celelenate partide sa fraudeze 10% din procentele ard pe colegiul ALBA-IULIA CUGIR SUNT frauda,am prieteni si de la usl ce fraudeaza pe alba24, il sustin si pe domnul Clement Negrut,oricum ARD-ul va invinge

    • moderatorul de serviciu

      joi, 29.11.2012 at 23:55

      @ R.R. nu mai incerca sa muti pisica in ograda altuia . Ai facut acelasi lucru si la locale. Iti demonstrez cu IP-urile cu care votezi ca sunt exact cele cu care te-ai votat cand ai candidat la Primarie. Intamplator, la inceput ai fost naiv si ti-ai facut cont, ai postat comentarii de pe aceleasi ip-uri cu numele tau. Am vazut ca ai bagat acum la Bardan si la Negrut ca sa distragi atentia de la golaneala pe care ai facut-o.
      PS> Au fost sterse. Si de la primul si de la al doilea. Nu te pricepi nici la furat inteligent. Ai putea sa intrebi electoratul ce prefera: un hot prost sau unul destept? Poate asa iti dai seama ca lumea isi doreste ca hotii sa stea cat mai departe de politica. Si poate asa te intorci la pardoselile tale. Ca doar esti „deal” lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax