Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri cu antecedente penale din Abrud, arestaţi după ce au intrat în gospodăria unui localnic şi l-au lovit cu picioarele şi pumnii

Publicat

Doi tineri din Abrud au fost arestaţi, după ce au pătruns în gospodăria unui localnic şi l-au lovit cu picioarele şi pumnii. Incidentul s-a petrecut joi seara.

B.A.H. (27 de ani) şi S.C. (21 de ani), ambii din Abrud sunt cercetaţi penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că joi seara, la ora 23.30, cei doi au distrus poarta de acces în curtea locuinţei unui bărbat din Abrud, au pătruns în locuinţa acestuia fără acordul lui şi, în prezenţa copiilor săi minori, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Duminică, cei doi învinuiţi, ambii cu antecedente penale, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestarea preventivă, propunere ce a fost însuşită de Parchet, care i-a prezentat instanţei de judecată, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax