Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Traficanții de etnobotanice prinși de DIICOT rămân în arest preventiv. Tribunalul Hunedoara le-a respins recursul

Publicat

Traficanții de etnobotanice arestați preventiv săptămâna trecută vor rămâne după gratii. Tribunalul Hunedoara a respins recursul formulat de cei 18 inculpați și a menținut decizia Judecătoriei Deva. Între aceștia se află și albaiulienii Mircea Ispas, Viorel Gheorghe, Ioan Hârbea și Petru Dan.

Potrivit procurorilor, învinuiții cumpărau aceste substanțe de pe internet, iar ulterior le comercializau către diferiți cumpărători. Până în prezent, au fost identificați aproximativ 20 de consumatori. Substanțele etnobotanice erau aduse din Spania prin intermediul unei firme de curierat, iar, ulterior, comercializate în ţară, la prețuri între 15 lei și 50 de lei gramul. Un kilogram din aceste droguri era cumpărat din Spania cu sume între 3.000 și 4.000 de euro. La perchezițiile efectuate au fost descoperite 1.000 de pliculețe de etnobotanice, dar și alte 3 kilograme din acest tip de drog, 2.000 de euro, 80.000 de lei, aparate de porționat și un pistol cu aer comprimat. Citește mai multe despre perchezițiile efectuate la traficanții de etnobotanice.

Inculpații din acest dosar sunt Antoniu Chirilă, Daniel Jude, Narcis Nojogan, Andrei Logojan, Gabriel Grasu, Bogdan Trandafir, Cosmin Crăciun, Marian Ştiucă, Toni Todoni şi Mircea Vagu – toţi din judeţul Hunedoara, dar şi Viorel Gheorghe, Ioan Hârbea, Petru Dan şi Mircea Ispas – toţi din judeţul Alba, Daniel Boboc şi Alin Amălinei, ambii din Timiş şi fraţii Răzvan şi Cosmin Marinescu – proprietari ai unor „magazine de vise“ din Bucureşti

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. alina

    duminică, 23.12.2012 at 02:31

    sa i vada domnii de la DIICOT pe toti nu doar pe ei ca mai sunt multi altii care vand in continuare lejer sub nasul tuturor.hai sa fim onesti sunt tratati si tinuti in arest ca niste traficanti de droguri de mare risc ori intre etobotanice care nu de mult erau legalizate de guvern si heroina sau stiu eu alte feluri de droguri este totusi o diferenta,oricum pedepsele se aplica dupa ochii nu neaparat dupa gravitatea faptelor,au fost semnalate cazuri in care anumite persoane care au facut fapte repetate sa primeasca in continuare pedepse cu suspendare in timp ce altii aflati la prima abatere sa primeasca pedepse cu executare.mie una nu mi se pare corect,adica daca am cunostinte sau putere financiara fac ce vreau sa inteleg?dupa ce trec astea or sa tot apara alte operatiuni deoarece munca se face pe jumate si nu se taie din radacina.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax