Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TRAGEDIE în Lancrăm. Bărbatul de 84 de ani, dispărut de la domiciliu în weekend, a fost găsit decedat

Publicat

disparut decedat lancram Bărbatul în vârstă de 84 de ani din Lancrăm, dat dispărut de familie, de vineri dimineaţa, a fost găsit fără viaţă, duminică după-amiaza. Corpul neînsufleţit a fost reperat într-un canal colector, din aceeaşi localitate. Nu au fost găsite urme de violenţă.

Reamintim că bărbatul era căutat de familie de vineri dimineaţa, după ce plecase de acasă, în jurul orei 10.00, cu bicicleta şi nu mai revenise la domiciliu.

Dispariția bărbatului (C.I.) a fost sesizată polițiștilor, care potrivit familiei, au și desfășurat o anchetă. Acesta nu a avea asupra lui telefonul sau documentele de identitate.

Potrivit IPJ Alba, corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit, duminică după-amiaza, într-un canal colector de pe raza localităţii Lancrăm. Pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violenţă, însă cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax