Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Motociclist polonez, DECEDAT pe DN 75 între Câmpeni și Vadul Moților după ce a intrat într-o mașină

Publicat

accident motocicleta Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă în jurul orei 14.20 pe DN 75 între localitățile Câmpeni și Vadul Moților. Un motociclist a fost grav rănit după ce a a intrat într-o mașină.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, motociclistul, un cetățean de origine poloneză, a pătruns pe contrasens, pe carosabilul umed, și s-a izbit frontal de mașina marca Mitsubishi înmatriculată în județul Alba. Motociclistul a fost rănit și transportat la spital.

UPDATE:  La data de 16 iulie în jurul orelor 14.14, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire a faptul că pe DN 75 a avut loc un accident de circulaţie.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a constat că J.JS. de 41 de ani, din Polonia, în timp ce conducea o motocicleta, pe direcţia de mers Arieşeni – Cîmpeni, la km. 55+200 m, într-o curbă cu viraj la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum (carosabil umed – timp ploios), a derapat şi a pierdut controlul motocicletei, iar în cădere s-a lovit de partea din faţă a unui autoturism condus regulamentar.

În urma accidentului rutier conducătorul motocicletei fost transportat la Spitalul orășenesc Cîmpeni, iar la orele 18,00 în timp ce se afla sub supraveghere medicală a decedat.

Cercetările continuă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax