Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Urmărire ca-n filme pentru prinderea unui hoţ care a furat o maşină de pe autostradă, în Alba. A fost prins la Sibiu, după ce a provocat ACCIDENT

Publicat

18275237_ Urmărire spectaculoasă, cu sirene şi maşini avariate, la Sibiu. Toate acestea după ce poliţiştii din Alba au sesizat colegii din Sibiu că a fost furată o maşină dintr-o benzinărie de pe autostradă.

Miercuri după-amiaza, în jurul orei 18.30, Centrul Operațional al IPJ Sibiu a fost sesizat de către polițiștii din județul Alba cu privire la sustragerea de pe raza județului, respectiv dintr-o stație de alimentare cu combustibil situată pe A1, a unui autoturism. La scurt timp, un autoturism care corespundea semnalmentelor transmise a fost observat în trafic, pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu.

Polițiștii sibieni au pornit în urmărirea mașinii al cărei conducător auto a refuzat să oprească la semnalele acustice si luminoase ale agenților de poliție, continuându-și deplasarea, transmite IPJ Sibiu.

Suspectul nu a oprit nici la intersecția străzilor Dr. Ion Rațiu – Dealului, unde polițiștii sibieni au instituit un filtru, și-a continuat deplasarea fără a respecta indicatorul „Accesul interzis” și fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier, ambele autovehicule au fost avariate, astfel că șoferul a părăsit mașina sustrasă, continuându-și deplasarea pe jos, în fugă.

18198741_ A fost urmărit și prins în curtea Facultății de inginerie „Herman Oberth”, de către un polițist din sistemul de ordine și siguranță publică al Poliției Municipiului Sibiu. În timpul urmăririi, bărbatul nu a răspuns somațiilor efectuate de polițist, încercând totodată, să-l lovească însă agentul de poliție a reușit să-l imobilizeze și să-l conducă pe sediul Poliției Municipiului Sibiu.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii sibieni au stabilit faptul că bărbatul (în vârstă de 19 ani, domiciliat în județul Tulcea) ar fi sustras autoturismul în data de 3 mai, în jurul orei 17.50, din stația de alimentare situată pe autostrada A1, la km. 316, pe sensul de mers Orăștie-Sibiu, iar ulterior ar fi alimentar autoturismul cu carburant într-o stație peco situată pe DN1, în orașul Săliște, județul Sibiu, fără să achite contravaloarea acestuia.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sebeș – IPJ Alba.

UPDATE: Maşina furată este marca BMW, înmatriculată în Alba. Tânărul a fost reţinut de poliţiştii din Sebeş.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, „în jurul orei 18.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către angajatul unei staţii de carburant situată pe Autostrada A1, pe sensul Deva – Sebeş, cu privire la faptul că i-a dispărut autoturismul ce-l lăsase parcat, în apropierea staţiei, cu cheia în contact.

Imediat după sesizare au fost alertate echipajele de poliţie aflate în teren şi s-a luat legătura cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, fiind transmise caracteristicile maşinii urmărite. În scurt timp, autoturismul a fost reperat de poliţiştii sibieni, iar persoană bănuită de comiterea furtului a fost identificată şi reţinută pe raza municipiului Sibiu.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că  M.N., de 19 ani, din  comuna Ceamurlia de Jos, judeţul Tulcea, a profitat de faptul că proprietarul maşinii o lăsase cu cheile în contact şi, fără să posede permis de conducere, a condus-o până în municipiul Sibiu.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale”.

Sursa foto: Facebook (Infotrafic Jud. Sibiu)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gag

    joi, 04.05.2017 at 12:53

    retard

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax