Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Varicela sau mâinile fracturate nu i-au ţinut departe de Evaluarea Naţională. Nota 1 pentru trişori

Publicat

elevi

Evaluarea Naţională a debutat luni cu un mic incident. Un elev din Câmpeni a fost găsit de comisia de supraveghere cu materiale pentru copiat asupra lui, la proba scrisă de Limba română. Acesta a fost scos din sală şi a primit nota 1.

Potrivit inspectorului şcolar Dan Cherecheş, elevul va fi acceptat la următoarele probe (respectiv proba de matematică şi proba de limba maternă, dacă este cazul), urmând ca la finalul examenului să i se facă media generală a notelor. Vă reamintim ca Evaluarea Naţională contează pentru jumătate din media finală necesară pentru înscrierea în clasa a IX-a, cealaltă jumătate fiind media generală de absolvire a claselor V-VIII.

Tot luni, două eleve au susţinut proba la română izolate de ceilalţi colegi, într-o sală, deoarece au fost diagnosticate cu varicelă, fiind supravegheate de către un profesor imun la această boală.

Totodată, un alt candidat a fost pe punctul de a rata examenul scris, deoarece şi-a fracturat recent mâna dreaptă, dar din fericire este stângaci, aşa că a putut scrie fără probleme.

Din cei 3.742 elevi înscrişi, au absentat astăzi 67, din diferite motive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax