Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vasile Blaga și Mircea Hava au tranșat la Alba Iulia problema salariului colosal pe care l-ar încasa mangerul „Cupru Min” Abrud

Publicat

Liderii PDL, Vasile Blaga și Mircea Hava au discutat astăzi la Alba Iulia despre problema salariului piperat al managerului „Cupru Min” Abrud, făcut public joi de Guvernul României. Cei doi au fost întrebați de jurnaliști cum comentează faptul că un director poate încasa pe lună o indemnizație de 45.000 de lei. Dacă Vasile Blaga a pozat în politicianul care nu judecă fără să știe exact interiorul problemei, Mircea Hava a dezbătut problema mult mai tranșant: „tot ce transpare în presă de la centru sunt informații distorsionate”.

„Eu nu știu dacă salariul cuiva este mic sau mare. Întrebarea aici este dacă îl merită? Dacă încerci să plătești prost un om care poate performa, el nu o să muncească. Eu cred că veniturile trebuie legate doar de rezultatele muncii, de rezultatele manageriale ale respectivului. Eu știu că acum vreo trei ani de zile s-a pornit acea întreprindere și ajunsese să lucreze într-un timp scurt pe profit. Ideea este de ce nu merg lucrurile mai departe? Noi nu facem parte dintre aceia care spunem că un salariu este mic sau mare”, sunt cuvintele liderului PDL, Vasile Blaga care a recunoscut că nu cunoaște în prezent care este exact situația „Cupru Min” Abrud.

Mult mai tranșant în discurs, primarul Mircea Hava i-a sfătuit pe jurnaliști să nu mai devieze atenția de la adevărata problemă a „Cupru Min” Abrud, situația companiei în prezent, marșând pe un salariu făcut public de Guvern despre care nu se știe exact cât este de real:

„Trebuie să ne interesăm exact de ce s-a întâmplat la Cupru Min. Omul ăsta (Lucian Vasilache – n.r.) a repornit compania, a angajat 500 de oameni și a făcut profit. Astăzi nu se știe cine e șeful și cine nu e. Consiliul de administrație îl dorește pe Vasilache, domnul ministru îl dorește pe cel care a falimentat minele din Bucovina (actualul director, Gheorghe Iordache – n.r.) și nu știm de ce. Asta este adevărata problemă de la Cupru Min”.

Reamintim că Guvernul României a făcut publică ieri o listă a indemnizațiilor încasate lunar de șefii de companii de stat. Pe respectiva listă se regăsea și managerul „Cupru Min” care, potrivit Guvernului României, s-ar îmbogăți în fiecare lună cu nu mai puțin de 45.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. gigi

    joi, 30.05.2013 at 18:30

    IDIOCRATII conduc rOMANIA !! suntem slugi in Romania si in UE !!!

  2. arAM FIRAS

    duminică, 15.03.2015 at 13:06

    s-a rezolvat sau nu ?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax