Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI: Opt dintre cele mai frumoase perechi de liceeni din Alba se întrec pentru titlurile de Miss şi Mister YouthBank

Publicat

Fundaţia Comunitară Alba organizează vineri, 22 februarie, de la ora 21.00, în Club Stage, a doua ediție a Balului YouthBank, la care vor participa perechi din opt licee albaiuliene, în marea lor majoritate câștigători ai titlurilor de Miss și Mister în liceele lor. Cele opt perechi vor concura pentru titlurile de Miss și Mister YouthBank 2013, titluri care vor fi acordate reprezentanților liceului care se va situa pe primul loc la finalul celor 4 probe ale balului: proba de prezentare, proba de dans, proba de cultură generală și proba de talent.

Pentru că se desfășoară în preajma Dragobetelui, sărbătoarea românească a iubirii, tema principală a balului YouthBank din acest an este “Iubirea ca-n basme”, cele opt perechi urmând a prezenta în fața publicului versiuni proprii ale unor cupluri celebre din lumea fermecătoare a poveștilor.

Juriul care va delibera va cuprinde reprezentanți ai partenerilor programului YouthBank și ai evenimentului, ai mass-media locală și ai organizatorilor. Premiile pregătite de organizatori sunt motivante, toate perechile urmând a primi premii în bani (diferențiate în funcție de locul obținut), perechile care se vor clasa pe primele trei locuri vor primi frumoase cadouri de la firma Avon, iar toți concurenții de la bal vor beneficia ulterior de realizarea unor portofolii foto profesioniste oferite de unul dintre partenerii YouthBank.

Și publicul care va fi prezent vineri seara în Stage are partea lui de surprize, participanții la bal având șansa de a câștiga premii tentante (stick-uri de memorie, căști audio, etc.) în cadrul unei trageri la sorți a taloanelor de tombolă completate la cumpărarea biletelor.

Balul face parte din campania de strângere de fon duri pentru programul YouthBank Alba și este un eveniment artistic realizat de liceenii din YB pentru colegii lor de generație. Nu surprinde deci că în cadrul balului vor susține recitaluri tineri, dar valoroși artiști locali precum Antinia, Mirw și Paul Tomuș.

Prețul unui bilet este de 10 lei, dar cu un bilet cumpărat pot intra două persoane. Biletele se găsesc în licee la membrii echipei YB sau la perechile concurente, dar și la intrare în Stage. Partenerii Fundației Comunitare Alba în cadrul programului YouthBank, anul școlar 2012-2013, sunt Consiliul Local, Primăria Municipiului Alba Iulia și OTP Bank (principali parteneri locali), Dacia Market, Ancău Company, Porterom și Tipo-Rex (finanțatori), Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Inspectoratul Școlar al Județului Alba, DJST Alba, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Club Stage, Alba Mall și Impact Design (susținători). Parteneri ai Balului YouthBank sunt și Avon, Societatea de Transport Public, UltraExpert.ro și Meteor.

Programul YouthBank susține tinerii liceeni din Alba Iulia și inițiativele lor în comunitate. Asociația pentru Relații Comunitare a inițiat în 2006 programul YouthBank și coordonează o rețea națională de parteneri dedicați dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii și standarde. Programul YB pornește de la premisa că tinerii sunt o resursă pentru comunitățile locale și încurajează inițiativa civică, responsabilitatea și asumarea de către tineri a rolului de lideri. Aceștia se implică în mod practic în acțiuni și decizii locale, prin crearea și utilizarea unui fond care susține inițiativele tinerilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax