|

Vinurile de Jidvei, premiate cu 8 medalii la cel mai mare concurs din China. DOUBLE GOLD pentru vinuri din gamele Grigorescu și Nec Plus Ultra

medalii jidveiPrimăvara vine înfloritoare și aduce noi premii pentru Jidvei- una dintre companiile fanion a județului Alba și cel mai mare producător de vinuri din România. Jidvei a înregistrat un nou succes, de această dată la China Wine & Spirits Awards, unde a câștigat opt medalii cu vinuri din gamele Grigorescu – soiurile Gewurztraminer, Pinot Gris și Nec Plus Ultra-  Sauvignon Blanc și  Chardonnay. Medaliat a fost și vinul spumant Mărgăritar.

 

CWSA (China Wine & Spirits Awards) este cea mai importantă și mai prestigioasă competiție de profil din China. Cei 100 de jurați sunt atent selecționați din cei mai importanți  cumpărători de pe piață fiind importatori, distribuitori, retaileri și somelieri. Aceștia au degustat, în orb, și analizat vinuri și băuturi spirtoase din 55 de țări.

double_goldMedaliile CWSA sunt oferite vinurilor cu potențial pentru piața chineză — cea mai rapidă creștere mondială în industria vinurilor. În competiție se înscriu branduri cunoscute, precum și vinuri de tip boutiqueri. Vinurile sunt evaluate în funcție de categorie (vinuri liniștite, vinuri spumante și vinuri alcoolizate), soi, vechime și zahăr rezidual.

Compania Jidvei a fost distinsă cu 8 medalii pentru deosebitul gust pe care îl au soiurile de vin din gamele Grigorescu și Nec Plus Ultra. Dublă medalie de aur au primit Dry Muscat, Grigorescu – Roze și Nec Plus Ultra Sauvignon Blanc, medalie de aur au primit Gewurztraminer, Pinot Grigio și Sauvignon Blanc, (toate din gama Grigorescu), vinul spumant Mărgăritar Alb a primit medalie de argint și Nec Plus Ultra Chardonnay medalie de bronz.

Sufletul poporului român, pe care Grigorescu îl surprinde exemplar în picturile sale, se regăsește în energia, delicatețea și parfumul catifelat al vinurilor Jidvei.

Aromele nobile te farmecă încă de la primul strop ce se rostogolește în pahar, iar picturile marelui artist român, reproduse pe etichetele sticlelor de vin, te poartă într-o altă lume. Poți alege între Dry Muscat, Gewurztraminer, Pinot Grigio sau Sauvignon Blanc, vinuri albe din soiuri aromatice, sau iți poți îndrepta atenția către vinul roze, un vin complex, cu arome ce sunt absorbite în simfonia gusturilor. Oricare ar fi dorința ta, fără îndoială vei fi purtat în universul artei.

Gama Nec Plus Ultra cuprinde soiuri precum Sauvignon Blac și Chardonnay, dar și un cupaj de Cabernet Sauvignon, Syrah și Pinot Noir vinificate în roze.

Aprecierea vinurilor din Gama Nec Plus Ultra merge mai departe de exclamații, verdictul dându-se la nivel înalt. Primul vin al gamei, Sauvignon Blanc 2009, a fost cel mai premiat vin alb românesc în anul lansării sale, fiind distins cu 8 medalii la cele mai importante concursuri internaționale de vinuri. Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra a primit medalia de aur în 2014 și 2015 la Concours Mondial du Sauvignon, dovedind astfel că aprecierea unui vin cu caracter de soi face granițele să dispară.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=551888avatar Publicat de pe 7 martie 2017 şi actualizat pe 7 martie 2017.
Publicat în ECONOMIE, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • iulia: Asa si care e problema cu aceasta nominalizare ? Dar pe fosta lui Jidveian ce o recomanda pentru postul de...
  • Emilia: Urmeaza o lege prin care guvernul o sa ne conditioneze si in cat timp sa murim dupa pensionare, maxim 36 de...
  • Gogu: Popa marcela esti sigura ca ,,se va efectua,,?eu am doar 8 clase…dar cred ca fiind la plural...
  • Andreea Mezei: Spatiul a fost concesionat. Este acelasi patron. S-a schimbat numele și specificul localului.
  • Fif: E patronul de la Habitat, care s-a inchis. Studio nu are legatura cu Habitat, decat ca este in aceasi locatie :)

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI