Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de maşini verificate în trafic de Poliţie, în Apuseni. Transport ilegal de lemn, oprit în comuna Horea

Publicat

masini politie Poliţiştii din Cîmpeni au aplicat într-o singură zi amenzi în valoare de peste 5.500 de lei, în urma unei acțiuni organizate, marți, pe raza localităţilor aflate în competenţă. Aceasta a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor, prevenirea infracțiunilor, combaterea ilegalităţilor privind fondul forestier naţional şi creşterea siguranţei rutiere. Poliţiştii au oprit şi un transport ilegal de lemn, la Horea.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi rutieră, care au verificat 32 de autovehicule şi au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.655 lei, majoritatea pentru încălcări ale normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, potrivit IPJ Alba.

În jurul orei 8.20, pe DN 1 R, pe raza comunei Horea, a fost oprită pentru control o autoutilitară încărcată cu material lemnos, de esenţă răşinoasă, condusă de un bărbat de 46 de ani, din Timişoara.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei nu avea documente legale de provenienţă şi transport, pentru cei 15.3 metri cubi de material lemnos transportaţi.

În conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar ca şi măsură complementară, materialul lemnos şi autoutilitara cu care era transportat, au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax