Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Zeci de maşini verificate în trafic şi firme amendate pentru că vindeau produse expirate. Acţiune a poliţiştilor, la Valea Lungă

Publicat

bere apa Zeci de maşini au fost verificate în trafic, miercuri, în cadrul unei acţiuni organizate de Poliţie, la Valea Lungă. Oamenii legii au dat amenzi şi după controale la firme care vindeau produse expirate.

Miercuri, 22 martie, între orele 8.00 şi 24.00, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică şi poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe raza comunei Valea Lungă.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlate 89 de autovehicule şi 5 comercianţi şi au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.100 lei, din care 3 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 3 la Legea 12 din 1990 privind comerţul, 1 la Legea 333 din 2003 privind paza bunurilor şi 13 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, potrivit IPJ Alba.

Cu ocazia controalelor efectuate la comercianţi, la două dintre societăţile verificate au fost identificate băuturi alcoolice şi produse alimentare, în valoare de 1.105 lei, a căror termen de valabilitate era expirat. Reprezentanţii societăţilor comerciale au fost sancţionaţi contravenţional, iar produsele expirate au fost confiscate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax