Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

1 Decembrie 2022 la Alba Iulia: Concert Irina Rimes, Surorile Oșoianu și Damian Drăgici. Masă populară, artificii și paradă

Publicat

Revin concertele în Cetatea Alba Carolina cu ocazia Zilei Naționale a României. De 1 Decembrie 2022, pe scena amplasată în Cetatea Alba Carolina vor urca Irina Rimes, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici, a precizat pentru alba24.ro, primarul orașului, Gabriel Pleșa.

Este vorba despre un concert cu influențe de muzică populară, pop, rock, lăutărească și sunetul de nai inconfundabil a lui Damian Drăghici, care a avut loc și pe scena de la Electric Castle. Aceeași formulă a urcat și pe scena Red Bull Sound Clash.

Mai mult de atât, încă un nume mare este aproape să fie confirmat, pentru concertul din Piața Cetății.

YouTube video

De asemenea, seara se va termina cu un foc de artificii, care va lumina cerul Cetății Alba Carolina.

Pentru cei prezenți în Alba Iulia, Chef Toma va găti în jur de 5000 de porții de mâncare. Este vorba despre masa populară care va avea loc fie în curtea unității militare, fie în curtea Universității din Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: VREMEA până la mijlocul lunii decembrie. Când vin NINSORILE și frigul. Temperaturi în scădere, în următoarele săptămâni

Slujba de TeDeum de la Catedrala Reîntregirii va fi urmată de un foc de artificii de zi, cum au fost cele de la Serbarea Încoronării.

Cel mai așteptat moment pe lângă concertul de seara va fi parada militară.

Potrivit surselor alba24.ro, în acest an vor defila pe Bulevardul ”1 Decembrie 1918”, în jur de 700 de soldați din toate structurile MApN. De asemenea, vor fi acompaniați de peste 30 de piese de tehnică militară.

CITEȘTE ȘI: 1 Decembrie 2022 – Ziua Națională la Alba Iulia: Paradă militară cu peste 700 de militari, tehnică de luptă și avioane pe cer

Cel mai probabil cerul va fi survolat de avioane, dar nu va fi vorba despre MIG-uri.

sursă foto: Facebook – Irina Rimes.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dorina

    vineri, 11.11.2022 at 13:01

    Mă bucur domnule primar că aveți bani sa plătiți toți cântăreții care vin în amarata aia de Cetate cu ,care va tot lăudați dar nu aveți bani sa dați bursele de merit la elevi,care este dreptul lor. Rușine să vă fie.

  2. facsimil

    vineri, 11.11.2022 at 14:00

    bani pentru parcări, curățenie, plantat copaci, spații verzi, reparat drumurile din județ, spații reciclare ? …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax