Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

24 aprilie: Bursa Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Alba. Oportunitate pentru şomeri sau cei care vor să se reorienteze profesional

Publicat

locuri munca

bursa locurilor de munca Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă transmite că organizează, în 24 aprilie 2015, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la nivelul tuturor agenţiilor judeţene, inclusiv cea din judeţul Alba. Locaţia şi detaliile urmează să fie stabilite de AJOFM.

Citeşte şi LOCURI de MUNCĂ VACANTE în ALBA: Se caută ingineri, muncitori necalificați, șoferi, asistenți medicali. OFERTA completă şi CINE angajează

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Bursa Locurilor de Muncă este organizată, de regulă, în fiecare an, în luna aprilie. În Alba Iulia, până acum s-a desfăşurat la sediul de pe strada Bucovinei, lângă clădirea AJOFM şi cel mai probabil aceasta va fi locaţia şi din acest an.

În 2014, peste 350 de locuri de muncă au fost prezentate la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din Alba Iulia, însă totuşi puţine posturi pentru cei cu studii superioare, după cum au observat participanţii.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Alba, din 100 de angajatori contactaţi au fost prezenţi 25 la ediţia din 2014, care au oferit 357 de locuri de muncă: 50 pentru studii superioare, în special ingineri şi 80 de locuri de muncă pentru persoane necalificate.

Citeşte şi FOTO: Bursa locurilor de muncă din Alba Iulia, „săracă” în oferte pentru cei cu studii superioare. Şomerii, dispuşi să accepte orice post

La nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă din anul 2014 au fost oferite 29.432 locuri de muncă, fiind încadrate 8.207 persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax