Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

35 de fotografii realizate în timpul construcției Catedralei Încoronării din Alba Iulia, scoase la licitație. Prețul de pornire

Publicat

35 de clișee din timpul construcției Catedralei Încoronării din Alba Iulia, realizate de către arhitectul Victor Ștefănescu, au fost scoase recent la licitație pe site-ul unei case de licitații dedicate fotografiei istorice și documentelor de epocă. 

Colecția de 35 de clișee ce înfățișează construcția Catedralei Încoronării din Alba Iulia, proiect al cărui arhitect a fost Victor Ștefănescu, are o valoare estimativă între 6.000 și 8.000 de euro.

Prețul de pornire al licitației este de 3.000 de euro.

Potrivit reprezentanților Casei de licitații Historic, fotografiile sunt realizate de arhitectul Victor Ștefănescu în timpul lucrărilor.

Fotografiile au fost realizate pe plăci A. Lumière & Ses Fils. Acestea au dimensiunea de 10 x 15, fiind într-o stare foarte bună de conservare.

Piesele fac parte din licitația ”George și Victor Stephanescu – O viață dedicată creației ” organizată în datele 4-5 și 7 martie 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax