Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A început procesul recidivistului care a agresat și tâlhărit o tânără în scara blocului M din Alba Iulia

Publicat

dragoi

Recidivistul care a tâlhărit o fată într-o scară de bloc din Alba Iulia a fost adus marți în fața instanței. Acesta a cerut , prin avocat, să fie judecat în procedură simplificată, deoarece recunoaște în totalitate fapta. De asemenea, inculpatul a solicitat schimbarea orei la care s-a produs fapta, trecută în rechizitoriu. 

Marți, 26 februarie, la prima ședință în instanță a fost citit actul de trimitere în judecată. Aflat în boxa acuzaților, Nicolae Tiberiu Drăgoi a cerut, prin avocat, să fie judecat în procedură simplificată deoarece își recunoaște fapta în totalitate și „regretă nespus cele întâmplate”. Acesta vrea să se precizeze în rechizitoriu că fapta a fost făcută la ora 16:44, nu la ora 18:30, cum a fost trecut.

Citește și VIDEO/UPDATE: Atac șocant în scara unui bloc din Alba Iulia. O tânără lovită cu brutalitate, de un bărbat necunoscut

Astfel, inculpatul încearcă să facă schimbarea încadrării juridice din tâlhărie calificată în tâlhărie. Avocatul a susținut că ora trebuie schimbată deoarece pe camera de supraveghere apare 16:44, iar în rechizitoriu a fost trecut greșit 18:30.

Procurorul de caz a admis cererea lui Drăgoi de judecare prin procedură simplificată, mai apoi aceasta fiind acceptată și de judecătorul de caz.

Vezi și FOTO-VIDEO: Nicolae Drăgoi, suspectul în cazul atacului de la Alba Iulia, REȚINUT. Nu își recunoaște fapta

În privința daunelor materiale, respectiv portofelul care conținea aproximativ 400 de lei și un telefon Samsung de aproximativ 600 de lei, în total peste 1.000 de lei, incuplatul Nicolae Tiberiu Drăgoi a achitat integral daunele, în acest caz fiind făcută și o încheiere notarială ce a fost prezentată instanței.

În ceea ce privește daunele morale, victima tâlhăriei cere 70.000 de lei. Pentru a fi dovedite, instanța o cheamă pe victimă în următoare ședință, pentru a fi audiată și pentru a da o probă testimonială.

Ședinta de judecată a fost amânată până pe data de 19 martie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pandele_66

    marți, 26.02.2019 at 20:39

    Scursura asta parazitara(umana nu poate fi numita)nu are ce cauta printre oamenii platitori de taxe si impozite.Sunt din Alba Iulia,iubesc si respect acest oras. Observ pe zi ce trece tot mai multe cazuri de acest gen.Este vina oamenilor.Nepasarea face ca elementele acestea destructive sa prolifereze precum cancerul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax