Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident GRAV pe A1 Sebeș-Sibiu: Trei persoane rănite după impactul între o motocicletă și un autoturism la ieșirea Săliște

Publicat

Un accident rutier în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism a avut loc, vineri după-amiază, la ieșire de pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona localității Săliște.

Potrivit IPJ Sibiu, un motociclist care circula pe breteaua de acces dinspre A1 a pătruns în intersecția cu DN 1 fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul național, spre Alba.

”Pe motocicletă se aflau doi ocupanți, doi bărbați, iar în turism se aflau cinci persoane. Motociclistul, pasagerul de pe motocicletă și o pasageră din turism primesc îngrijiri medicale. Cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul este în desfășurare”, informează reprezentanții IPJ Sibiu.

Aceștia precizează că în zona accidentului traficul este îngreunat. Se circulă în ambele direcții pe câte o bandă a sensului Sebeș – Sibiu.

UPDATE: Potrivit ISU Sibiu 4 dintre persoanele implicate, mai precis două femei cu câte un copil fiecare, prezintă escoriații și sunt transportate la spital de către o ambulanță a ISU Sibiu destinată pentru transport victime multiple.

De asemenea, o femeie de 45 de ani și un bărbat de 50 de ani cu politraumatisme și fracturi au primit primele ingrijiri medicale și sunt transportați de ambulanțele Smurd la spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax