Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT în Lunca Mureșului. Microbuz cu 8 pasageri, RĂSTURNAT pe carosabil

Publicat

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un microbuz cu opt pasageri s-a răsturnat pe șosea, în Lunca Mureșului (DJ 107 F), sâmbătă dimineața.

Din primele date, toate persoanele implicate în accident au ieșit singure din autovehicul, fiind conștiente.

Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin echipaje SMURD și ambulanțe SAJ.

UPDATE: Mașina implicată în accident este un Volkswagen Transporter. Cinci persoane vor fi transportate la spital, trei dintre ele la spitalul din Aiud și două la UPU Alba.

Potrivit IPJ Alba, în zonă se circulă alternativ, pe o bandă.

UPDATE 1: Unii participanți la traficul rutier susțin că în zonă se alunecă pe carosabil și că pe drumul dintre Luduș și Alba, mai multe mașini au ajuns în șanț.

UPDATE 2: Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Alba au precizat că la Unitatea de Primiri Urgențe au fost aduse, sâmbătă dimineață, trei persoane care au suferit răni în urma accidentului.

”Un bărbat în vârstă de 72 de ani prezintă fractură costală și fractură de claviculă. A fost supus unor investigații medicale, a primit tratament corespunzător și va urma, în continuare, tratament la domiciliu. Nu este necesară internarea.

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit policontuzii (contuzie hemitorace stâng și traumatism cranian), a primit îngrijiri medicale, i s-au efectuat investigații și va fi ținut în observație medicală.

O femeie, în vârstă de 80 de ani, prezintă fracturi de arcuri costale, în partea stângă, o fractură cu minimă deplasare de bazin și a rămas internată în cadrul secției de chirurgie. Primește tratament de specialitate”.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax