Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident în Valea Bistrei (UPDATE): Două mașini s-au lovit frontal. O tânără de 18 ani a ajuns la spital

pompier

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți după amiaza, pe DN 75, în localitatea Valea Bistrei. Două autoturisme au intrat în coliziune frontală. În urma impactului, o tânără de 18 ani a fost rănită și transportată de urgență la spital.

Şoferul unui autoturism marca Dacia a pierdut controlul volanului din cauza unei explozii la una dintre roți, ajungând astfel pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un autovehicul marca Mercedes. Singura persoană rănită a fost o fată de 18 ani, care a fost transportată în stare conștientă la spitalul din Cîmpeni. Ambele mașini sunt înmatriculate în județul Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 8.01.2013, ora 13.20, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza localităţii Valea Bistrei, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că D.L., de 25 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cîmpeni – Bistra, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani, din comuna Bistra.

În urma accidentului, o tânără de 18 ani, din comuna Bistra, pasageră în primul autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Ambii conducători auto au  fost testaţi  cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate