Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ACCIDENT la Acmariu: O femeie a condus fără permis şi a intrat cu maşina într-un cap de pod

Publicat

masina politie

O femeie din comuna Vinţu de Jos care a condus fără a deţine permis a provocat accident rutier la Acmariu, comuna Blandiana. A pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un podeţ.

Potrivit IPJ Alba, în 22 iulie 2018, în jurul orei 9.45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe raza localităţii Acmariu, comuna Blandiana.

O femeie de 33 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un podeţ.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânăra nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-a fost încredinţat, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către o tânără de 27 de ani, din aceeaşi localitate.

Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, iar faţă de tânăra ce i-a încredinţat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredinţarea unui autoturism, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei o persoane despre care cunoaşte că nu deţine permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax