Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident la Aiud: Un șofer cu permisul suspendat a lovit un biciclist și a fugit de la fața locului

Publicat

Un bărbat de 49 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Aiud – Buru, a accidentat un tânăr de 18 ani, din Aiud, care se deplasa pe o bicicletă. După producerea accidentului rutier, șoferul din Târgu Mureș a fugit de la fața locului.

Mai mult, după ce a fost identificat, polițiștii au descoperit că șoferul autoutilitarei avea permisul suspendat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 iulie 2919, în jurul orei 15,47, polițiștii din Aiud au fost sesizați cu privire faptul că, pe strada Moților din Aiud ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia ar fi rezultat rănirea unui biciclist, iar conducătorul care a provocat accidentul și-ar fi continuat drumul.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 49 de ani, din Târgu Mureș, care în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Aiud – Buru nu a păstrat o distanță laterală suficientă în momentul efectuării manevrei de depășire a unui tânăr de 18 ani, din Aiud, care se deplasa pe o bicicletă în aceeași direcție de mers și îl acroșează, după care părăsește locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, acesta fiind transportat la spital, fără a rămâne sub supraveghere medicală.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că, conducătorul autoutilitarei are dreptul de a conduce suspendat.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Față de șofer, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul având dreptul dreptul de a conduce suspendat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax