Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO UPDATE: ACCIDENT pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia. Un TIR și două mașini s-au lovit

Publicat

YouTube video

Încă un accident pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia. Sâmbătă dimineața, două mașini și un TIR au intrat în coliziune.

Potrivit ISU Alba, la fața locului s-au deplasat echipaje de la Detașamentul Alba Iulia. Au intervenit și echipaje de la Ambulanța Alba.

Din primele date, nu sunt persoane încarcerate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune pe același sens, după ce șoferul uneia dintre mașinile implicate în accident ar fi frânat. O persoană este rănită ușor.

Traficul rutier nu a fost afectat, mașinile avariate fiind retrase de pe carosabil, în urma accidentului.

Reamintim că săptămâna trecută pe șoseaua de centură, în dreptul intersecției cu strada Mărășești a fost montat sens giratoriu provizoriu. Conducătorii auto ar trebui să reducă viteza în această zonă, pentru a da prioritate.

Vezi și UPDATE FOTO-VIDEO: SENS GIRATORIU pe șoseaua de centură din Alba Iulia, la intersecția cu calea Drâmbarului

Măsura amplasării sensului giratoriu a fost luată de autorități pentru a preveni accidentele și a crește siguranța în trafic, având în vedere numărul mare de evenimente rutiere petrecute în zonă.

La începutul acestei săptămâni a mai fost un accident pe șoseaua de centură, de data aceasta în dreptul celeilalte intersecții, fără sens giratoriu, cu drumul spre Teleac.

Vezi și VIDEO: ACCIDENT cu două mașini pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia. Un SUV a doborât un copac, după o depășire ratată

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax