Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Accident rutier în centrul oraşului Alba Iulia: Femeie de 79 de ani acroșată de o mașină, pe trecerea de pietoni

Publicat

O femeie în vârstă de 79 de ani a fost acroșată de o mașină, luni seara, în timp ce traversa strada Ardealului, în centrul oraşului Alba Iulia, pe trecerea de pietoni. Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportată la spital.

Mașina implicată în accident este marca Peugeot 206 şi este înmatriculată în județul Sibiu. La volanul acesteia se afla o tânără de 19 ani din localitatea Sâncel. În urma accidentului, petrecut pe trecerea de pietoni din dreptul parcului central din oraş, femeia de 79 de ani a suferit leziuni ușoare.

Precizăm că unii dintre şoferii care circulă frecvent în centrul oraşului au atras atenţia de mai multe ori că zonele trecerilor de pietoni sunt slab iluminate şi astfel vizibilitatea este scăzută pe timp de noapte.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17.40, la intersecția străzii Primăverii cu strada Ardealului din municipiul Alba Iulia, G.A.S., o tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Sâncel, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 79 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşând-o.

În urma accidentului femeia a suferit mai multe leziuni în zona capului şi a bazinului şi a rămas internată în spitalul din Alba Iulia.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

Citește și FOTO – VIDEO: Accident în lanț pe Autostrada 1 în zona Cunța. 31 de mașini lovite, patru persoane rănite. Circulația spre Sibiu a fost deviată pe DN1

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Dan

    luni, 06.01.2014 at 18:56

    Acela e marcaj pentru pietoni in Romania anului 2014 ?!
    Si mai ales intr-un oras care s-a vrut a fi Capitala Culturala Europeana ???

  2. nico

    luni, 06.01.2014 at 19:03

    și pe strada Cloșca este o trecere de pietoni foarte slab iluminată, plus că…. mașini parcate acolo… abia se văd posibilii pietoni

    • ela

      marți, 07.01.2014 at 10:20

      Corect Nico!!! Avand in vedere ca stau pe Arnsberg si strada mea e cu sens unic ma obliga indicatorul sa o iau la stg.. Cand ies in closca nu ai vizibilitate de ce?? Pt ca isi parcheaza unii masiniile de nu vezi daca vin masinile. Iluminati fratilor arterele in oras .

  3. Florin

    marți, 07.01.2014 at 13:25

    plus ca indicatorul Trecere de pietoni este pus dupa terminarea marcajului!!!

  4. Radu

    joi, 09.01.2014 at 16:47

    pietoni mai au si obligatii,in afara de drepturi pe care frecvent le uita ASIGURATI-VA INAINTE DE A TRECE STRADA chiar daca e trecere semaforizata,avand in vedere ca stam prost la capitolul semnalizari rutiere

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax