Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Oarda. Doi șoferi beți s-au lovit cu mașinile. Unul dintre autoturisme s-a oprit în poarta unui imobil

Publicat

Doi bărbați din cartierul albaiulian Oarda sunt cercetați de polițiști după ce, în timp ce conduceau autoturisme, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost implicați într-un accident rutier. Unul dintre aceștia avea 1,12 mg/l alcool „la bord” și nu deținea permis de conducere. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 martie 2020, în jurul orei 16:40, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, semnalat prin 112 ca și eveniment rutier cu pagube materiale, produs pe strada Cedrului din localitatea Oarda de Sus.

Polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 42 de ani, din Oarda, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul de mers Oarda de Sus – Oarda de Jos, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani din Oarda, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în poarta unui imobil.

Conducătorii auto au fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că ambii erau sub era sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru primul valoarea rezultată fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru al doilea 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care au fost conduși la spital unde le-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, cu ocazie prezentării la spital, s-a constatat că cel de-al doilea conducător auto a suferit a suferit leziuni corporale și a rămas sub supraveghere medicală.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    luni, 30.03.2020 at 19:53

    Cum poti sa te intalnesti doi betivani intr-o intersectie din Oarda?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax