Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Acțiune de amploare a Poliției în Câmpeni și localitățile învecinate. Mașini și firme verificate, amenzi de peste 20.000 de lei

Publicat

politie

Polițiștii din Alba au verificat, joi, peste o sută de mașini, persoane și 9 firme, în cadrul unei acțiuni organizate în Câmpeni și în localitățile învecinate. Au dat amenzi de peste 20.000 de lei și au confiscat marfă.

Potrivit IPJ Alba, joi, în intervalul orar 7.00- 13.00, respectiv 15.00 – 19.00, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin serviciile din subordine, a organizat, pe raza orașului Câmpeni și a localităților aparținătoare Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, o acțiune care a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea infracţiunilor contra persoanei şi contra patrimoniului, precum şi prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul rutier.

Polițiștii au legitimat 141 de persoane, au controlat 129 de  autovehicule și 9 unități comerciale.

Au fost constatate 72 de abateri de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 22 395 lei, din care 64 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 5 la Legea 12/1990 privind activitățile comerciale ilicite, 1 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice și 2 la alte acte.

Vezi și Lemn fără acte de proveniență, confiscat de Poliție, de la o firmă de prelucrare a lemnului din Bistra

Polițiștii au constatat o infracțiune în flagrant, au reținut 7 permise de conducere și  2 certificate de înmatriculare. Au fost confiscate 6,5 mc de material lemnos în valoare de 2286,5 lei și 49 litri de alcool, în valoare de 350 lei.

Citește și Magazine din Apuseni, amendate de polițiștii de la Investigarea Fraudelor. Vindeau băuturi alcoolice expirate

La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliției Orașului Câmpeni, Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Serviciul de Investigare a Fraudelor și un reprezentant al Ocolului Silvic Valea Arieșului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax