Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acțiune de amploare a Poliției la Aiud și Blaj. Sute de mașini și persoane verificate, amenzi de 11.000 lei, infractori prinși

Publicat

actiune politia

Polițiștii din Aiud și Blaj au acționat, cu efective suplimentare, pentru creșterea gradului de siguranță publică în localitățile arondate acestor subunități de poliție. Au fost reținute 5 persoane și au fost aplicate peste 100 de amenzi.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii din cadrul Polițiilor Municipale Aiud și Blaj împreună cu polițiștii secțiilor de poliție rurală subordonate, sprijiniți de polițiști de investigare a criminalității economice, acțiuni speciale și rutieră, din cadrul IPJ Alba, au organizat acțiuni care au vizat creșterea siguranței cetățenilor și prevenirea accidentelor de circulație.

Au fost controlate 155 de autovehicule, au fost legitimate 192 de persoane, puse în aplicare 5 mandate de aducere și a fost constatat, în flagrant delict, un furt.

Vezi și Furt la școală. Un tânăr i-a sustras telefonul unei angajate la o instituție de învățământ din Aiud

De asemenea, poliţiştii au luat măsura reținerii față de 5 persoane cercetate pentru fapte de lovire, violare de domiciliu și  tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și Bătaie în local public, din cauza unei datorii. Patru bărbați reținuți de Poliția Alba, pentru lovire

Pentru combaterea faptelor de natură contravenţională, au fost aplicate 101 sancţiuni,  în valoare totală de 11.750 lei, din care 79 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 11 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică,  iar restul la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate în trafic, poliţiştii au reținut 4 permise de conducere, din care 3 pentru alcool și au retras un certificat de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax