Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Julian Stubbs, brand managerul orașului Stockholm, în conferință la Alba Iulia. Prima întâlnire a rețelei „Oraşe interactive”

Publicat

IMG_1900Julian Stubbs, specialist în strategii de branding și brand-managerul orașului Stockholm, susține miercuri, la Alba Iulia, o prezentare în cadrul primei întâlniri a rețelei „Interactive Cities” (Orașe interactive). În cadrul întâlnirii este dezbătut modul în care mijloacele de mass-media sociale pot susţine promovarea cetăţii istorice.

La eveniment sunt prezenţi şi primarul Mircea Hava, citi-managerul Nicuşor Moldovan şi viceprimarul Gabriel Pleşa.

Stubbs, unul dintre cei mai importanţi specialişti în strategia de comunicarea de brand susține prezentarea cu titlul „Targeting audience in city and place branding, inbound and Content Marketing – through social media platforms”, care are ca scop identificarea instrumentelor şi metodelor de abordare a publicului ţintă.

„Interactive Cities” este o reţea care cercetează modul în care componenta digitală, mijloacele de mass-media sociale şi conţinutul generat de utilizatori pot îmbunătăţi managementul urban al oraşelor europene. Proiectul presupune un parteneriat format din Genova – Italia, Alba Iulia – România, Tartu – Estonia, Murcia – Spania, Varna – Bulgaria, Debrecen – Ungaria, Community Led Local Development of Lisbon – Portugalia, Semaest Paris- Franța, Palermo – Italia, Gent – Belgia.

Julian Stubbs, englez de origine, locuiește în Stockholm, Suedia. Este un strateg internațional de brand și a lucrat cu mărci și proiecte de identitate pentru clienți precum Stockholm, unde a fost implicat în poziționarea orașului ca și „Capitala Scandinaviei”.

YouTube video

„În multe locuri, trebuie să ne uităm la istorie. Istoria unui loc este relevantă. De multe ori, uitându-ne în spate este cheia unui loc”, a explicat celor prezenți Julien Stubbs.

„Acesta este un loc deosebit de interesant. Alba Iulia nu este cel mai mare oraș din România, nu este nici măcar al cincilea oraș ca mărime, dar aveți ambiții care merg mult mai departe decât mărimea și pentru mine asta e impresionant. E curajos și cred că cea ați făcut aici e un loc incredibil. Ce va trebui să faceți în continuare este să puneți acest loc pe hartă, iar pentru mine acesta este următorul pas”, a mai spus Stubbs.

„Din fiecare program, Alba Iulia a învățat câte ceva. Noi abia am început, cu toate că au trecut câțiva ani, însă sunt prea puțini ca să se vadă ceva. Aș vrea ca peste câțiva ani, Julien să nu vorbească numai despre Stockholm ci să vorbească și despre Alba Iulia. Alba Iulia are de învățat și din fericire Alba Iulia are oameni deosebiți care au știut să învețe și au știut să aplice”, a spus primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Prima întâlnire a acestei reţele are loc în Alba Iulia, iar în cadrul acesteia va fi dezbătut modul în care mijloacele de mass-media sociale pot susţine promovarea cetăţii istorice.

În cadrul acestui atelier de lucru, prezentarea principală este susţinută de Julian Stubbs (specialist in strategii de branding si brand-managerul orasului Stockholm), unul dintre cei mai importanţi specialişti în strategia de comunicarea de brand, şi are ca scop identificarea instrumentele şi metodele de abordare a publicului ţintă.

Proiectul „Conţinut digital generat de utilizatori, Social-Media şi instrumente digitale pentru creşterea capacităţii managementului urban – Oraşe interactive (Digital, Social Media and user generated – Content boosting Urban Management – INTERACTIVE CITIES” este finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului european de cooperare interregională URBACT III (2014-2020) prin FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regională).

 Citește și Conferința „Interactive Cities”, la Alba Iulia. Julian Stubbs, brand managerul orașului Stockholm, participă la eveniment

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax