Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Agitaţie şi presiuni pentru respectarea termenului de finalizare a lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia

Publicat

Lucrările de reabilitare a bazinului olimpic din Alba Iulia sunt din nou „pe roate”. După ce, marți, muncitorii s-au prezentat la fața locului pentru a reîncepe lucrul și după ce tot marți aceștia s-au lovit de un obstacol (temperatura prea scăzută din cauza unei defecțiuni la centrala termică), se pare că situația s-a redresat. În interior ar urma să fie instalate sisteme independente de încălzire, care vor permite continuarea lucrărilor, iar costurile vor fi suportate de Compania Națională de Investiții (CNI), după cum a anunțat vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Florin Roman.

În urma unor discuții „deloc foarte amicale” cu reprezentanții CNI și ai firmei care efectuează lucrările, TIM SA, Florin Roman a primit o promisiune că lucrările vor continua și că termenul de finalizare, aprilie 2013, va fi respectat. Totuși, în cazul unor noi amânări, acesta a declarat că va trimite „câte o adresă în fiecare zi” firmei responsabile.

„Astăzi am avut noi discuții cu șeful CNI, care finanțează lucrările de la bazinul olimpic, dl Buscu, si cu directorul general al constructorului, dl Mândruțiu. Si nu au fost deloc discuții foarte amicale cu TIM. Ţinând cont de punctul de vedere al primăriei, i-am cerut TIM-ului să instaleze turbosuflante independente în interior ca să se poată lucra, până își rezolvă neclaritățile cu primăria. Asta înseamnă colaborare, să nu fii trufaș și arogant. Ca primăria să nu mai găsească nod în papură pentru tergiversarea lucrărilor, am cerut CNI să suporte aceste cheltuieli și am obținut un răspuns pozitiv. Joi, la Primăria Alba Iulia, cei de la TIM vor trebui să finalizeze discuțiile cu primăria. Și pentru că adevărul trebuie spus până la capăt, aștept oficial ca primăria să ne spună situația datoriilor către TIM și obligațiile de cofinanțare despre care nu suflă o vorbă!”, a publicat Florin Roman pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. FELICITARI

    joi, 17.01.2013 at 08:58

    Felicitari echipei Alba24 pentru insistenta si consecventa de care dau dovada in mentinerea acestui subiect (important pentru albaiulieni, zic eu) in atentia opiniei publice. Se verifica inca o data, daca mai era nevoie, rolul primordial al presei in rezolvarea problemelor cetatenesti. Felicitari si Domnului ROMAN pentru insistenta cu care doreste sa realizeze ceea ce si-a propus. MULTUMIM !

  2. St. Ti.

    joi, 17.01.2013 at 12:48

    Bravo d-le Roman ! As vrea ca si la terminarea lucrarilor in termenul pe care l-ati stabilit ( si numai atunci) sa pot sa spun : Felicitari d-le Roman !

  3. nu conteaza

    duminică, 20.01.2013 at 21:09

    Romaneeee sa luat unu de tine …si ai si demarat actiunileee…bravooo!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax