Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Administrația din Alba Iulia primește bani pentru a moderniza o rută alternativă pentru traficul infernal spre și dinspre Micești

Publicat

Alba Iulia primește 5 milioane de lei de la Guvern pentru modernizarea unei străzi care ar mai dilua din traficul infernal dintre oraș și cartierul Micești. 

Este vorba despre strada Alcala de Henares. Anunțul a fost făcut de primarul Gabriel Pleșa, pe contul său de Facebook.

Acesta le-a mulțumit deputaților Beniamin Todosiu (USR) și Florin Roman (PNL), pentru susținerea amendamentului.

„Îmi doresc foarte mult să termin partea cu Alcala de Henares, legătura cu Gheorghe Șincai, legătura la „oglinda”, la curba aceea de 90 de grade de pe strada Gârda, acolo va fi un giratoriu.

Atunci tot traficul din Orizont, din dreapta cum te duci dinspre Kaufland spre Micești, se va descărca acolo.

Pornim procedura de modernizare a străzilor, avem bani alocați. În maxim 6 luni de zile vreau să terminăm cu Alcala de Henares”, a spus primarul Gabriel Pleșa, într-un interviu acordat recent Alba24.

VIDEO: Gabriel Pleșa, soluții pentru traficul infernal între Alba Iulia și Micești. Sensuri unice, pentru fluidizarea circulației

Acum, investiția are și finanțare de la Guvern.

”Vești excelente pentru Alba Iulia! 5 milioane de lei de la Bugetul de Stat pentru modernizarea străzii Alcala de Henares!

Modernizarea străzii Alcala de Henares, care va ajuta la fluidizarea traficului dintre Alba Iulia și Micești, este tot mai aproape de realitate.

Canalizarea este deja introdusă pe acea stradă, iar lucrările de proiectare și execuție a modernizării, în valoare de 8,7 milioane de lei fără TVA, sunt deja în procedură de achiziție pe SEAP, durata contractului fiind de 12 luni.

Le mulțumesc pentru susținere deputaților Beniamin Todosiu, Dan Barna și Florin Roman, cei care au susținut amendamentul” a scris Gabriel Pleșa pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 14.12.2022 at 19:48

    Faceţi-o fraţilor, că un primar neputincios cu n mandate n-a avut nici o viziune. Păcat de atâtea mandate de-a moaca.

  2. dolfi

    joi, 15.12.2022 at 00:31

    refuz sa cred ca toti functionarii lu peste din primaria aia ati fost in ultimii 32 de ani fara un pic de imaginatie si nu v-ati dat seama ca orasul se va extinde in directia aia. Mai repede cred c-ati fost niste profitori marsavi si nepasatori. Cum ba sa nu faceti acolo o minima sistematizare? cum? mentalitate de asia… doar acolo planteaza coibele apoi serpuiesc printre ele ulite…

  3. Nelu

    joi, 15.12.2022 at 20:35

    Da.Cred căse face in 2 ani și „16 luni”.
    Daca cu pubelele subterane nu s-a facut nimic de cînd au inceput pe 03.12.2020. Deci 2 ani și 12 zile.
    Poate va amintiți de alt interviu de ceva timp cînd spunea că *sperăm că săptămîna viitoare rezolvăm cu camerele și punem în funcțiune pubelele subterane*.
    Și noi sperăm să vedem o promisiune finalizată.
    .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax