Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Aleșii din Alba au făcut băi… de mulțime, în vacanța parlamentară. Adevăratele vacanțe exotice, absente de pe paginile de socializare

Publicat

parlamentari Parlamentarii din România trec din nou la treabă după două luni de vacanță. Noua sesiune începe odată cu toamna, la 1 septembrie. Dar, ce au făcut ai noștri deputați și senatori în zilele libere? Cu noile salarii și-ar fi permis să se plimbe oriunde în lume, dar se pare că au ales băile de mulțime de la sărbătorile câmpenești, cel puțin așa arată postările pe FB ale aleșilor din Alba. S-au ferit să se pozeze la umbra vreunui palmier, în schimb au umplut paginile de socializare cu pozele de la toate evenimentele din județ.

Ziua Lemnarilor, fiii satului, zilele unor comune și orașe sau orice alt eveniment unde au putut fi văzuți de o masă cât mai mare de oameni. Parlamentarii de Alba au profitat de fiecare eveniment, fie el în vârful muntelui sau în lunca Mureșului, pentru a-și spori notorietatea și asta pentru că odată începuta munca din Parlament, intră din nou într-un con de umbră și oamenii uită cine sunt și pentru ce i-au ales. Bineînțeles, mai sunt și câteva excepții care au încins spiritele cu declarații politice pe toate televiziunile locale și naționale.

Dacă nu a reușit să iasă cu nimic în evidență în primul său an de deputat, Sorin Bumb (PNL) s-a revanșat în vacanță. Nu a ratat niciun „bâlci”, a fost prezent până și la cele organizate de primarile din opoziție sau din alte județe. Zilele Sebeșului, Zilele Orașului Teiuș, Ziua Rozelor, Târgu Lemnarilor și lista poate continua cu alte evenimente la care Bumb s-a prins de braț cu fostul șef, Ion Dumitrel și au cutreierat satele și orașele din județ. Evident că fiecare mișcare a fost postată pe Facebook, cu mesajele de rigoare de felicitări pentru organizatori.

La fel de prezent la manifestările din județ a fost și senatorul Alexandru Pereș, care și-a umplut și el pagina de socializare cu poze de la aproape aceleași serbări câmpenești.

Alături de cei doi, în majoritatea cazurilor, apare și deputatul Florin Roman, care în această vacanță, pe lângă băile de mulțime de la sat, a fost prezent pe aproape toate canalele media. Ba face grevă, ba nu mai face, ba Dragnea, orice subiect abordatt de Roman a fost intens mediatizat.

Al patrulea deputat PNL, Claudiu Răcuci, deși a fost și el prezent prin județ, a fost mai subțire în postări și apariții. Nici Corneliu Olar nu s-a chinuit să ajungă de la Horea în alte zone ale județului și a ales că promoveze  doar comuna care l-a avut ca primar.

De cealaltă parte, la PSD, aparițiile la evenimente au fost atent alese. Ce-i drept nici nu aveau foarte multe opțiuni având în vedere că mare cea mai mare parte din primăriile județului sunt conduse de aleși PNL. S-au plimbat destul în campanie, nu aveau de ce să-și mai strice vacanța.

Deputatul Ioan Dîrzu este singurul care s-a plimbat pe la manifestări și se pare că doar la cele unde a fost invitat și prefectul, Dănuț Hălălai.

Daniel Breaz, senatorul PSD, se pare că a fost prezent doar la evenimentele organizate sau susținute de Universitatea „1 Decembrie” instituție pe care o și conduce.

Ciudat este că deși salariile lor s-au dublat și au ajuns la peste 13.000 de lei în cazul deputaților și peste 19.000 în cea a senatorilor, niciunul dintre aleșii județului Alba nu au postat imagini din adevăratele vacanțe. Ori au preferat să rămână în județ pentru a participa la fiecare manifestare care în viitor le poate aduce voturi, ori au ales să țină doar pentru ei experiențele plăcute ale acestei veri.

Vacanța lor s-a terminat și de la 1 septembrie sunt din nou prezenți în Parlament, de această dată plătiți dublu, din buzunarul nostru.

VEZI:  Până acum numărau anii, acum numără și banii! 13.000 lei/ lună: veniturile parlamentarilor de Alba s-au lungit până la pragul nesimțirii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax