Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alin Ignat: Sute de dosare pierdute la Casa de Pensii din Alba au fost recuperate. Din cele 8000 restante, 6000 sunt rezolvate

Publicat

casa de pensii alba

Sute de dosare pierdute și peste 8000 nerezolvate – ”bilanțul” controalelor de la Casa de pensii Alba, instituție aflată pe locul 2 în țară la capitolul dosare nesoluționate. Mii de pensionari așteaptă de la noua conducere ca lucrurile să fie puse în ordine.

Secretarul de stat de la Ministerul Muncii, albaiulianul Alin Ignat a făcut noi precizări cu privire la situația de la Casa de Pensii Alba.

Citește și TABEL: Cât costă ca să îți cumperi 6 ani de vechime în muncă. Sumele plătite de cei care vor să obțină pensie fără să fi cotizat

Astfel, Ignat a declarat că până în prezent au fost soluționate 6000 din cele 8000 de dosare restante și că noua conducere a Casei de Pensii face eforturi să aducă situația la zi.

”Pentru că au existat și continuă încă numeroase discuții pe marginea situației de la Casa Județeană de Pensii Alba, sunt esențiale câteva lămuriri:

1. Teancurile de lucrări restante s-au adunat, sub vechea conducere, de mai bine de 10 ani.

2. Noua conducere a găsit peste 8000 de restanțe, oameni cu dosare nesoluționate de ani de zile.

3. În nici 5 luni de zile, noua conducere a ajuns la aproximativ 2000 de restanțe și continuă să recupereze.

4. În guvernarea PSD s-a tăcut cu grație și completă nepăsare, în timp ce lucrurile au scăpat complet de sub control.

Astăzi, cu toate piedicile puse de infiltrații pesediști în Casa Județeană de Pensii Alba, lucrurile sunt pe drumul cel bun, sute de dosare pierdute au fost găsite, iar restanțele se recuperează în paralel cu soluționarea dosarelor noi.

Nu am nicio îndoială că la CJP Alba vom trece de la incompetență și ignoranță, la performanță și seriozitate, iar cei care nu se vor adapta se vor cerne.

Rezolvăm în luni ce au stricat alții în ani de zile.” a mai declarat Alin Ignat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax