Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Alte două intervenţii ale pompierilor la Alba Iulia pentru scoaterea apei din subsoluri de imobile

Publicat

strada inundata alba iulia_15 Alte două intervenţii ale pompierilor din Alba Iulia au fost necesare vineri seara, pentru scoaterea apei din subsolurile unor imobile, după ploile torenţiale. De data aceasta, echipaje ISU au fost chemate în cartierul Orhideelor din Alba Iulia, respectiv pe strada Bucegi din Oarda.

Intervenţiile au avut loc după ora 18.00, pentru evacuarea apei care a intrat în subsolul unui bloc de pe strada Orhideelor din Alba Iulia, respectiv al unei case de pe strada Bucegi din Oarda.

A fost o zi aglomerată pentru pompierii din judeţul Alba, fiind chemaţi să intervină, încă de dimineaţă, pe strada Siretului din municipiul Alba Iulia.

Alte intervenţii, tot pentru scoaterea apei acumulate în urma ploii în gospodării sau subsoluri de imobile au fost necesare pe strada Ştefan cel Mare din Ocna Mureş, pe strada Plopilor din Blaj şi pe strada Transilvaniei (Bloc 6D) din Aiud.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Detașamentul Alba Iulia a intervenit vineri, în municipiu, pentru evacuarea apei din canalizarea de pe strada Siretului, dintr-o curte de pe strada Al. I. Cuza, din canalul colector de pe Bulevardul Ferdinand (Apa CTTA), dintr-un subsol de pe strada Bucegi din Oarda de Sus.

Tot vineri, Detașamentul de Pompieri Aiud a intervenit, în cooperare cu SVSU Ocna Mureș, pentru decolmatarea unui canal pluvial și evacuarea apei de pe strada Mihai Viteazu din orașul Ocna Mureș și pentru evacuarea apei de pe străzile Ostașilor (curte), Izvorului (un subsol), Transilvaniei (un subsol), Pășunii (două subsoluri), Dorului (două subsoluri), Tudor Vladimirescu (curte și subsol) din municipiul Aiud.

Garda de interventie Blaj a intervenit vineri, pentru evacuarea apei dintr-o curte de pe strada Plopilor din municipiul Blaj.

Citeşte şi FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Curți și grădini ”înghițite de ape” la Aiudul de Sus. Pompierii intervin şi în Aiud pentru evacuarea apei din subsolul unui bloc

Vezi și FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Oameni izolaţi de ape, la Gârbova de Jos. Opt familii nu au acces cu maşina la drumul principal, după ce un pârâu a ieşit din matcă

Citește și COD PORTOCALIU şi GALBEN de INUNDAŢII în Alba şi alte judeţe până SÂMBĂTĂ. Zonele sub atenţionare hidrologică

Citește și Actualizare COD GALBEN de PLOI torenţiale până VINERI seara în ALBA şi alte 10 judeţe. Zonele vizate

Citește și O stradă din Ocna Mureș, INUNDATĂ din cauza ploilor. Pompierii, chemați să intervină pentru evacuarea apei

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax