Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Amenzi de 30.000 de lei aplicate de inspectorii ITM Alba pentru două firme care aveau angajaţi „la negru”

Publicat

Inspectorii de muncă din Alba au depistat şi amendat, săptămâna trecută, o firmă din Braşov cu punct de lucru în Ocna Mureş şi o întreprindere individuală care aveau angajaţi “la negru”. Valoarea sancţiunilor este de 30.000 de lei.

În perioada 5-9 august, inspectorii ITM Alba au efectuat controale în domeniul relaţiilor de muncă la 20 de agenţi economici, cu un număr total de 779 de salariaţi. Din acestea, doar două au fost depistate cu nereguli. Trei persoane au fost găsite la muncă fără forme legale de angajare. Agenţii economici amendaţi sunt SC Jocuri Club SRL Braşov – Punct de lucru Ocna Mureş (o persoană fără forme legale de angajare şi amendă 10.000 lei) şi Întreprinderea Individuală Roba Ioan Dan (două persoane fără forme legale de angajare – amendă 20.000 lei).

Valoarea totală a amenzilor aplicate de inspectorii ITM Alba în perioada amintită, pentru nereguli în relaţiile de muncă, este de 43.300 lei

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 33 de unităţi şi formulate 10 sancţiuni, din care şase avertismente şi patru amenzi în cuantum de 16.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax