Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ancheta bate pasul pe loc în cazul cocktail-urilor Molotov descoperite în Alba Iulia. Polițiștii nu au încă nici un suspect

Publicat

La mai bine de la două săptămâni de la descoperirea unei plase cu patru sticle de Cocktail Molotov în Cetatea Alba Carolina, cercetările polițișitilor sunt departe de a se fi terminat. 

Aceștia nu reușesc să facă mari progrese în a identifica persoana care a pus plasa într-un coș de gunoi din fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia. 

Una dintre principalele probleme este lipsa camerelor de luat vederi în preajma Catedralei. În zona respectivă există câteva camere  video, dar reprezentații poliției au precizat că este dificil să distingă trăsăturile feței pe imaginile înregistrate.

De asemenea reprezentații IPJ Alba, au mai transmis pentru alba24.ro că ar exista un cerc de persoane care ar prezenta interes pentru anchetatori, dar care nu ar fi suspecți.

CITEȘTE ȘI: Dosar penal deschis după ce patru cocktail-uri Molotov au fost găsite în Cetatea din Alba Iulia. Ce indicii caută polițiștii

Mai mult de atât, rezultatele de la analiza de laborator nu au ajuns încă la Alba, din cauza faptului că probe din lichidul care se afla în sticlă au fost trimise la București, la Institutul Național de Criminalistică.

Mai pe scurt ancheta nu a avansat foarte mult.

Reamintim că mai multe sticle ce par a fi Cocktail-uri Molotov au fost descoperite miercuri, 8 februarie, în jurul orei 10.10, în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Polițiștii nu au nici un suspect în cazul cocktailurilor Molotov găsite la Alba Iulia. Declarațiile adjunctului IPJ Alba

Cele patru sticle au fost găsite într-un coș de gunoi amplasat lângă Catedrala din Cetatea Alba Carolina. Mai multe surse au declarat pentru alba24.ro că lichidul din sticle mirosea a combustibil.

În cauză a fost deschis un dosar penal in rem  pentru infracțiunea de nerespectare a regulilor materialelor explozibile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 23.02.2023 at 15:54

    Nimeni nu are aşteptări de la Poliţia Română în acest caz, având în vedere celelalte crime comise şi demult nerezolvate. Simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax